Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Love 10 aug 2018

Ziet jouw crush je niet staan? Met deze 3 tactieken verover je zijn hart sowieso

Al de stille hints naar je crush hebben nog totaal niets uitgehaald. Je kan alleen nog maar aan hem denken, maar hij lijkt niet geïnteresseerd. Een verloren zaak? Niet met deze beproefde tactieken.

Een duwtje in de goede richting

Misschien ben je voor je gevoel ontzettend duidelijk met jouw hints. Maar misschien is dat wel helemaal niet het geval. Soms hebben mensen gewoon een zetje in de goede richting nodig. En dan zien ze ineens hoe geweldig je bent.

Liefdesdokter

Je hoeft namelijk niet passief te blijven afwachten. Neem het heft in eigen handen met deze drie tactieken van Amerikaanse liefdesdokter Stef Safran.

1. Maak tijd voor je crush

Match maker Stef zegt dat je het beste kunt proberen om spontaan iets samen te gaan doen. Zorg ervoor dat je het casual laat klinken, zodat het meer impulsief lijkt en het niet gelijk een date is. Een kopje koffie halen met die knappe collega kan ervoor zorgen dat hij je ineens wel ziet staan.

2. Aanraking is key

Een complimentje geven doet altijd wonderen, maar aanraking werkt nog beter. Stef Safran vertelt: ‘Iemands hand of schouder subtiel aanraken kan een groot verschil maken. Persoonlijke aanraking is heel belangrijk. En vergeet oogcontact maken niet.’  Zo simpel kan het zijn.

3. Met de billen bloot

Als je alles geprobeerd hebt en je alsnog geen reactie krijgt, is het tijd om open kaart te spelen. Vertel hem gewoon dat je gevoelens voor hem hebt. Je kunt het beter persoonlijk zeggen in plaats van via een berichtje. Want dit zou volgens match maker Stef Safran voor meer succes zorgen. En dan heb je ook direct duidelijkheid.

Yay! We mogen weer achtergrond eter worden bij First Dates

Elite Daily

Reageer op artikel:
Ziet jouw crush je niet staan? Met deze 3 tactieken verover je zijn hart sowieso
Sluiten