Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 10 dec 2014

Hartverwarmend: Een kale Cinderella prinses verrast meisje met leukemie

Je hebt echt geen haar nodig om een echte prinses te zijn.

Isabella Harvey is een meisje van 5 jaar die al voor de tweede keer vecht tegen leukemie in twee jaar tijd. Toen ze drie was werd de ziekte geconstateerd, en nu twee jaar later is ze nog steeds onder behandeling. De gevolgen? Isabella heeft bijna al haar haren verloren en is daardoor op vijfjarige leeftijd al verschrikkelijk onzeker.

Isabella is dol op Disney en wilde zelf altijd een Disney prinses worden. Nu ze (bijna) kaal is, voelt ze zich niet meer mooi en verliest ze het gevoel dat zij net zo mooi is als een Disney prinses. Ze durft niet eens meer haar hoedje of muts af te zetten als er andere mensen in haar buurt zijn.

Voor één dag weer een Disney prinses, kaal of niet

Haar moeder heeft contact opgenomen met Gianna Nicole’s Heart of Hope die een partnership heeft met Bella Princess. Samen regelden zij voor Isabella een op maat gemaakte fotoshoot waarin kinderen die het moeilijk hebben hun eigen fotoshoot krijgen als Disney prinses. Als extra verrassing en gebaar had haar favoriete prinses Cinderella een pruik opgedaan die de prinses kaal maakte zodat Isabella zich eindelijk weer mooi kon voelen.

De onzekerheid verdween als sneeuw voor de zon en Isabella kon eindelijk weer stralen. Wat een prachtig initiatief.

Reageer op artikel:
Hartverwarmend: Een kale Cinderella prinses verrast meisje met leukemie
Sluiten