Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 9 jan 2017

Hartverwarmend: Je kunt Valentijnsdag vieren met een opa of oma

Veel oudere mensen zijn eenzaam. Helemaal als ze hun grote liefde na heel wat jaren moeten missen. Daarom organiseert de Amsterdamse ontmoetingsplek de Nieuwe Poort een Valentijnsdag voor ouderen zodat zij weer eens iets leuks gaan doen. En jij kan hier persoonlijk voor zorgen.

Lekker drinken bij de Heineken Experience

Het is alweer de negende keer dat de Nieuwe Poort Amsterdam een Valentijnsdag voor opa´s en oma´s organiseren. Voorgaande jaren koppelden ze maar liefst 150 ouderen en jongeren voor een gezellige dag. Zo gingen ze bowlen, naar een museum of varen op de Amsterdamse grachten.

Maar dit jaar pakken ze extra uit, want je gaat met de opa (die vást een biertje lust) naar de Heineken Experience voor een rondleiding. Daarna verzamelt iedereen zich weer bij de Nieuwe Poort voor een afsluitende borrel.

Oftewel: er zal worden gedronken, gedanst en gelachen. En laatstgenoemde is voor veel ouderen héél belangrijk want ook zij willen zich weer een dag jong en geliefd voelen.

Geef een beetje liefde weg

Lijkt jou dit helemaal fantastisch en wil je niet liever dan een opa of oma mee op pad nemen? Dan kan je je hier opgeven.

P.S. Kan je zelf niet gaan maar ken je wel een opa of oma die het écht verdient? Dan kan hij of zij zich ook opgeven in dezelfde link.

Echte liefde:
Deze opa schreef de liefste brief ooit aan zijn vrouw voor hun 63-jarige huwelijk

Reageer op artikel:
Hartverwarmend: Je kunt Valentijnsdag vieren met een opa of oma
Sluiten