Klaar voor een nieuwe zomertrend? De Hawaii blouse maakt namelijk een comeback

Ieder seizoen komen er weer nieuwe trends op de markt waar iedereen met volle overtuiging aan mee gaat doen. Of dat bij deze zomertrend ook het geval is, daar twijfelen we nog over. De Hawaii blouse is namelijk een gewaagde keuze voor naar kantoor of school, maar is juist wél een hit op het strand.

We hebben de blouse al een aantal keren gespot op onze Instagram feed, maar nu moeten we er toch aan gaan geloven: dit is dé nieuwe trend van zomer 2019.

Lees ook: 8 x de mooiste en betaalbare jurkjes voor naar een zomerbruiloft

Hawaii blouse is de nieuwe zomertrend van 2019

Nadat we een super lange periode van neutrale en rustige kleuren hebben gehad in de modewereld, is het nu weer tijd om uit te pakken. Na de zebraprint, tijgerprint, panterprint en slangenprint krijgen we er nog een bij: de tropische print en dit keer in de vorm van de ouderwetse Hawaii blouse.

Waar komt de trend vandaan?

Omdat de Hawaii blouse nooit écht ‘in’ is geweest, kan hij ook nooit ‘uit’ zijn. Wel ontstaat er van tijd tot tijd een periode dat iedereen lyrisch wordt van gekke prints en we kunnen wel constateren dat we ons middenin zo’n periode begeven. Het paradijsje op de blouse werd vroeger vaak gedragen door mannen in hun 50’s en is daardoor een klassieker te noemen.

Zo combineer je de Hawaii blouse

De blouse is de afgelopen tijd al een aantal keer gespot en wel bij super stijlvolle celebrity’s als Miley Cyrus, Hailey Bieber en Gigi Hadid. Combineer de Hawaii blouse met een bijpassend kort broekje en een mooie zonnebril, of met een witte jeans en stoere flip-flops eronder.

Lees ook: 8 beeldschone accessoires met parels om mee te schitteren deze lente en zomer

Reageer op artikel:
Klaar voor een nieuwe zomertrend? De Hawaii blouse maakt namelijk een comeback
Sluiten