Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 27 mei 2016

HEAVEN! Londen opent haar eigen ´Disneyland´ in 2021

Oké, we kunnen niet meer ontkennen dat wij behoorlijk obsessed zijn met álles omtrent Disney. Of we er nou kunnen trouwen of wonen, we vinden het allemaal ge-wel-dig mooi. En dat Londen met een giga pretpark komt in 2021 is wel héél fijn nieuws.

Het grootste pretpark ter wereld

Volgens ontwikkelaars wordt dit pretpark de grootste ter wereld. En verslaat daarmee ons geliefde Disneyland Parijs. Het park zal bestaan uit indoor waterparken, theathers, live muziek, achtbanen en cinema´s.

Het park zal vlakbij Ebbsfleet Internationaal station zijn wat op de Eurostar route ligt tussen Londen en Parijs. Voor de méga fan kan je dus zelfs naar beide pretparken gaan. Naast al het plezier voor alle Disney lovers zal het ook gunstig zijn voor de economie. Het zal zorgen voor 27.000 banen en je droom om als Minnie Mouse te zijn wordt daarmee ook vergroot.

Naar verluidt zal het park dagelijks 50.000 toeristen trekken en zijn er maar liefst 5.000 hotelkamers beschikbaar. En wij geloven van harte dat dat helemaal waar is als je kijkt naar déze plannen, OMFG:

LEES OOK: Disney fans opgelet! De Disney Cruise komt naar Nederland

Reageer op artikel:
HEAVEN! Londen opent haar eigen ´Disneyland´ in 2021
Sluiten