Heb je de belachelijk mooie sixpack van Doutzen al gezien?

Van Doutzen weten we allemaal dat ze prachtig is. En dat haar lichaam perfect is. Maar van deze kiekjes moesten we toch even drie keer slikken. Wat een stunner.

Doutzen verblijft momenteel op Ibiza samen met manlief Sunnery en daar bewees ze dat haar lichaam niet alleen perfect is maar ook echt de allermooiste van de wereld. Ze deelde zelf kiekjes op Instagram, maar ook de paparazzi legden de twee vast op de gevoelige plaat. En die kiekjes gingen de hele wereld over.

Mama van twee, maar een lichaam van een goddess. Van Amerika tot Engeland en van Nederland tot Duitsland, iedereen is met de stomheid geslagen over hoé perfect haar lichaam er wel niet uitziet. Zeker na twee kinderen. Gezond, gespierd, stralend en glad.

Ze wordt supermama genoemd, en volgens vele kranten heeft ze het ultieme vrouwenlichaam. Misschien fijne inspiratie voor als jij nog hard in de sportschool staat voor jouw bikini moment. We kunnen ons best voorstellen dat je wat extra motivatie nodig hebt om te weten waarvoor je het ook alweer doet. Een killerbody zoals deze:


Reageer op artikel:
Heb je de belachelijk mooie sixpack van Doutzen al gezien?
Sluiten