Heb je je Chuck Bass gevonden? 8 redenen om hem nooit meer te laten gaan

Yasmine Esser 18 feb 2016 Love

Oh wat heb je gezwijmeld bij Gossip Girls Chuck Bass. Hij was de ultieme man. Een tikje slecht - misschien vanwege zijn bindingsangst - maar ook ontzettend lief. Zoals hij voor Blair vocht, zo wilde jij ook dat de liefde was. Heb je inmiddels je eigen Chuck gevonden? Laat hem dan nooit meer los.

1. Hij lijkt een bad boy maar hij heeft ook een zachte kant

Chuck lijkt op het eerste gezicht een typische bad guy. Eén van zijn grootste hobbys is namelijk het verleiden van vrouwen. Gewoon, voor zijn eigen entertainment. Maar later leren we dat Chuck ook een zachte kant heeft. Voor zijn grote liefde Blair doet hij namelijk álles. Hoe heerlijk is dat, een stoere man, die stiekem toch goed voor je is?

2. Zijn liefde is groots en meeslepend

Als Chuck je grote liefde is, reken dan maar dat er weinig saaie, burgerlijke avonden met hem zullen zijn. Gezapig op de bank tv kijken? Met Chuck is dat er niet bij. Van hem houden is nooit makkelijk. Er zijn altijd weer obstakels die je moet overwinnen. Chucks liefde is groots en meeslepend en er is never a dull moment/

3. Hij wil dat je alles hebt wat je hartje begeert

Ben je één van zijn speeltjes dan kan hij harteloos over komen. Maar als jij de liefde van zijn leven bent dan bedelft hij je onder cadeau’s. Hij zal altijd alles doen om jou gelukkig te maken. Zelfs als dat in zijn eigen nadeel is. Zo wilde hij eerst niet voor Blair kiezen, omdat hij dacht dat Nate haar gelukkiger zou kunnen maken. Hij wilde haar zo graag, hij hield van haar, maar haar geluk kwam op de eerste plaats.

4. Hij is ambitieus

Chuck kon het in de ogen van zijn vader nooit goed genoeg doen. Juist daarom is hij vastbesloten succesvoller te worden dan zijn vader. En wat is er fijner dan een man met passie? Een man die ergens helemaal voor gaat en zijn ziel en zaligheid in legt. Heerlijk om de twinkeling in zijn ogen te zien als hij een succes heeft behaald.

5. Seks met hem is altijd gepassioneerd

Zoenen ook trouwens. De vonken vliegen ervan af.

6. Hij is loyaal naar zijn vrienden

Hij doet alles voor zijn beste vriend Nate. Je vindt het prettig als een man zijn vrienden belangrijk vindt. Een man met een eigen leven. Bovendien, als hij loyaal is aan zijn vrienden is hij ook loyaal aan jou. Hij staat altijd voor je klaar en nooit beroerd om je, soms op de vreemdste tijdstippen, uit de brand te helpen.

7. Hij kan je je helemaal speciaal laten voelen

Chuck is een charmeur in hart en nieren. Als je danst, zegt hij dingen als ‘you were amazing up there’. En jij voelt je mooi en gewild. Je vergeet de buitenwereld voor een moment. Als hij je een ketting geeft zegt hij: ‘something this beautiful deserves to be seen on someone worthy of its beauty.’ Zucht…

LEES OOK: Mannendossier: 13 x waar mannen een enorme zwak voor hebben qua vrouwen

Reageer op artikel:
Heb je je Chuck Bass gevonden? 8 redenen om hem nooit meer te laten gaan
Sluiten