Iris Hoekstra
Iris Hoekstra Love & Seks 7 feb 2019

Heb jij deze uiterlijke kenmerken? Dan vinden mannen je een echte hottie

We hebben allemaal een type. Blond, bruin, lang, klein of een echte hulk. Zo ook mannen. En er schijnt zelfs een type te zijn dat ze allemaal geweldig vinden. En nee, het is geen kopie van Pamela Anderson. Maar wat is het dan wel? Ook in de online datingwereld schijnt er een bepaald type vrouw te zijn dat meer aandacht krijg dan gemiddeld. Badoo, een wereldwijde datingsite, besloot op onderzoek uit te gaan. Ze legden de datingactiviteiten van hun 318 biljoen gebruikers onder de loep. Hieruit kwam naar voren welk type vrouw mannen over het algemeen super hot vinden.

Wat mannen sexy vinden

Uit het onderzoek kwamen vier eigenschappen naar voren: lengte, haar, lichaam en ogen. Zo vinden mannen vrouwen met gemiddelde lengte, bruin haar, een gemiddeld lichaam (?) en bruine ogen woest aantrekkelijk. Wat ze met een gemiddeld lichaam bedoelen weten we niet precies. Toch denken wij dat het hier gaat om een vrouw die gezond leeft en niet te dun of te dik is.

Wat vrouwen denken

Naast het onderzoek bij de mannen is er ook gekeken naar de verwachtingen van vrouwen. Wat denken zij dat mannen sexy vinden? Het antwoord hierop verschilde een tikkeltje van de werkelijkheid. De vrouwen omschreven sexy als: lang, donker haar, een gemiddeld lichaam en bruine ogen. Kortom, wij schatten mannen anders in wat betreft de lengte en het haar. Zouden de vrouwen toch stiekem een women crush hebben op J-lo? Wij in ieder geval wel.

Geen zorgen. Als je geen brunette bent hoef je nergens over in te zitten. De resultaten van het onderzoek zijn maar een gemiddelde. Er zijn genoeg mannen die de badass blondine of vurige redheads ook super sexy vinden.

Vond je dit leuk? Dan wil je dit ook lezen: Mannendossier: 11 onverwachte dingen die mannen fantastisch aan ons vinden

YourTangoBadoo

Reageer op artikel:
Heb jij deze uiterlijke kenmerken? Dan vinden mannen je een echte hottie
Sluiten