Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 24 dec 2016

Heb jij élke dag seks met je lover? Dan hebben we 3 x goed nieuws

Voel jij je een behoorlijke nymfomaan als je met het schaamrood op je kaken aan je vriendinnen vertelt dat je élke dag seks hebt met je lover? Wees maar blij met zo´n hoog libido want deze drie voordelen zijn zaligmakend:

1. Je bent zelfverzekerd over je lijf

Uit een onderzoek is gebleken dat mensen die elke dag seks hebben, zelfverzekerder zijn over hun lijf dan mensen die dat níet doen. Dat onderzoek is gedaan aan de University of Texas. Maar ook blogger Brittany Gibbons ging een challenge aan om élke dag seks te hebben om zo te ondervinden wat dit met haar psyche en lijf zou doen. En wat bleek? Ze werd zelfverzekerder, had meer plezier in het leven én voelde zich over het algemeen gelukkiger.

2. Je bent gezonder

Het is een hele adem vol maar dit zijn álle gezondheidsvoordelen als je elke dag seks hebt: een lagere bloeddruk, een sterker immuunsysteem, een kleinere kans op een hartaanval, een lager stressniveau en minder kans op heel veel verschillende vormen van kanker.

3. Je bent creatiever

Psychologen aan de University van Newcastle ontdekten dat mensen die veel aan seks denken en meer seks hebben een creatiever brein hebben. Maar ook ontdekten ze dat mensen met een creatief beroep, zoals kunstenaars méér bedpartners hebben dan mensen met een niet-creatief beroep. Dit zou te wijten zijn aan de creatieve activiteit in de hersenen waardoor je meer openstaat voor nieuwe bedpartners…

Eens of oneens?
Waarom zoenen zoveel intiemer is dan seks

Reageer op artikel:
Heb jij élke dag seks met je lover? Dan hebben we 3 x goed nieuws
Sluiten