Heb jij het altijd druk? Dan sta je positief in het leven

Waarschijnlijk ken je het wel: je hebt deze week al iedere avond vol gepland met etentjes, borrels en workouts met je vriendinnen. En ook je weekenden zitten al behoorlijk vol. Soms wel lastig als je stapavonden of een vakantie wilt plannen. Maar het betekent ook dat jij een optimistische levensinstelling hebt. 

Je staat positief in het leven

Als je veel afspraken hebt voor leuke dingen en je agenda zo’n beetje uitpuilt, dan betekent het dat je positief in het leven staat. Je denkt namelijk dat je al die afspraken wel aankunt en je wilt eigenlijk meer doen met je tijd dan mogelijk is.

Je probeert zo veel mogelijk uit je tijd te halen. Dat is een optimistische instelling. Fijn, want optimistische mensen zijn vaker gelukkig en hebben minder stress, blijkt uit onderzoek

Het missen? Voor geen goud

Je bent een echte levensgenieter

Je geniet van etentjes met je vriendinnen, je vindt het heerlijk naar feestjes te gaan met je girl squad en je houdt ervan om met je besties dingen te ondernemen. Je bent overal enthousiast over. Je bent liever met hen leuke dingen aan het doen, dan dat je alleen thuis op de bank zit. En je hebt dan wel een druk leven, maar je zou al deze dingen voor geen goud willen missen. 

Je bent sociaal en behulpzaam

Je staat namelijk altijd klaar voor je vriendinnen. Als zij je nodig hebben ben je er. En je zult nooit afhaken als zij hun verjaardag vieren of een borrel hebben georganiseerd. Ja, doordat je er altijd voor iedereen bent, heb je het wel nóg drukker, maar je geniet er met volle teugen van om tijd door te brengen met je lievelingsmensen. 

 
Geen struggle meer: een vakantie met je girl squad plannen
Toch kan het wel eens lastig zijn als je een volle agenda hebt. Als je een datum wil prikken voor sommige leuke dingen. Zo wil je al eeuwen met je besties op vakantie, maar een datum vinden dat jullie allemaal kunnen, blijkt een ware struggle. 

Gelukkig hebben we een oplossing. Namelijk, de Datumprikker. Je kunt je vriendinnen meteen een uitnodiging sturen als je samen een vakantie wilt plannen. 

Prikken maar!

Er is altijd een reden om met je beste vriendinnen op vakantie te gaan
Jullie willen het al zo lang. Gewoon, een weekje naar de zon, leuke dingen doen, cocktails drinken en genieten. Maar heb je tóch nog een reden nodig om hen te overtuigen? 

Stuur een een gifje naar je vriendinnen om hen te laten weten dat je om hen geeft en dat het echt fantastisch zou zijn om met z’n allen een vakantie te boeken. 

Met Beachmasters kun je bijvoorbeeld naar Malta, Spanje, Portugal en Griekenland. Als jullie hier samen naar toe gaan, kunnen jullie met z’n allen van het leven genieten. En wat is er fijner dan een weekje met je allerbeste vriendinnen samen zijn? 

In samenwerking met Beachmasters

Reageer op artikel:
Heb jij het altijd druk? Dan sta je positief in het leven
Sluiten