Heb jij wel eens een coregasm gehad?

Nieuwe motivatie nodig om naar de sportschool te gaan? Dan zou de coregasm wel eens je redding kunnen zijn. Wat is het en vooral, hoe krijgen we er één?

Een coregasm is een orgasme wat je krijgt tijdens het sporten. No shit. Je orgasme kan ontstaan door touw te klimmen, gewicht te heffen en soms doet zelfs een simpele wandeling (9% van de gevallen) al de truc. Eigenlijk iedere oefening waar je je spieren bij gebruikt is een kans tot een ontlading.

Meer cijfers? Van de onderzochte vrouwen kreeg: 45% een orgasme van buikspieren, 26% van gewichtheffen, 20% van yoga, vijftien procent van fietsen en 13% van rennen.

Echter moet wel worden vernoemd dat de vrouwen in kwestie er niet zoveel van genoten in de sportschool als tussen de lakens. Ze hadden weinig controle over de situatie wat uiteindelijk bij velen zorgde voor een behoorlijk hoog zelfbewustzijn.

Het ontstaan ervan is eigenlijk ook niet zo gek, aangezien een verhoogde hartslag, zweten en spanning van de spieren ook komt kijken tijdens seksuele activiteiten. Heb jij al eens een coregasm gehad?

Reageer op artikel:
Heb jij wel eens een coregasm gehad?
Sluiten