Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 26 apr 2017

Hebben! Dit koffietafelboek staat fantastisch in je huis en is super inspirerend

Soms heb je zin om je huis wat gezellig te maken, zonder er Ɣl te veel moeite in te steken. Dat kan natuurlijk met verse bloemen op tafel. Maar wat ook kan: een koffietafelboek op je salontafel leggen. En dit koffietafelboek wil je zeker hebben, want het is ook nog eens super inspirerend.

Dit boek wil je echt hebben. Het staat namelijk niet alleen fantastisch in je huis (en intelligent), het is ook reuze inspirerend. Het staat namelijk vol met portretten van de talentvolste Nederlandse creatieven, zoals Erwin Olaf, Mart Visser en Ans Markus.

De artistiekelingen openden de deuren voor het boek The Workshop, een samenwerking van MENDO, Roomed.nl, schrijfster Renee Leeuw en fotografe Iris Duvekot. Zo krijg je een uniek inkijkje in de plekken waar hun ideeƫn ontstaan en tot uiting komen. Als je zelf creatief bent, is dit een heel bijzondere inspiratiebron.

The Workshop

Het boek geeft een veelzijdig beeld van creatief Nederland. Elk talent is uniek, zowel qua vakgebied als qua leeftijd en afkomst. Het ziet er in ieder geval fantastisch uit.

Nieuwsgierig geworden? Kopen kan bij MENDO (online en in de fysieke winkel in de Negen straatjes te Amsterdam).

Fotografie: Iris Duvekot

Reageer op artikel:
Hebben! Dit koffietafelboek staat fantastisch in je huis en is super inspirerend
Sluiten