Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 16 mei 2017

HEBBEN! Eindelijk is de mega opblaas unicorn in Nederland voor maar 12 euro te koop

Ze waren al een tijd aan het ronddobberen over het internet en wat wilde jij maar wat graag zo'n schattige unicorn om de show mee te stelen in het zwembad of op het strand. Mega bummer toen je de prijzen zag van deze unicorn's, want daar kon je soms wel 100 euro voor neerleggen. Maar deze tijden zijn voorbij: de opblaas unicorn is nu te koop tegen een mega voordelig prijsje.

Maar waar dan? Nou simpel: de Primark. Gelukkig verbaast dit ons niet, maar de prijs, dat is pas écht waar je blij van wordt. De opblaas unicorn is hier namelijk slechts 12 euro. Twaalf. Euro. Het is oké om een klein vreugde dansje te doen.

Portemonnee zegt JA

En als we het hebben over een mega opblaas unicorn, dan bedoelen we ook echt mega. Dit opblaas vriendje heeft namelijk een breedte van 185 centimeter en een hoogte van 85 centimeter. Daar kan je gezellig met jouw vriendinnen op dobberen of languit met jezelf.

Het is wel een uitdaging om het op te blazen, want vaak heb je al moeite met één ballon. Maar hé, het is een goede workout en dan kan je daarna lekker relaxen. Dit heb je verdiend.

Heb jij liever een flamingo? Dan kan je die ook kopen bij de Primark: Yay! Je kunt een opblaasbare flamingo kopen bij Primark zodat je in stijl kunt dobberen

Reageer op artikel:
HEBBEN! Eindelijk is de mega opblaas unicorn in Nederland voor maar 12 euro te koop
Sluiten