Hebben! Er komt een ’50 tinten grijs’ make-up collectie

Oelala, iedereen krijgt het er nog warm van. De avonturen van Anastasia en Mr. Grey hielden miljoenen vrouwen in de ban. En nu de film bijna op het witte doek te zien is, is het ook tijd voor een uitbreiding van de goodies. Want nu wordt er een 50 Tinten Grijs make-up collectie gelanceerd.

Goed nieuws dus voor alle beautyliefhebbers en 50 tinten grijs verslaafden. De collectie bestaat uit allemaal doosjes met een andere inhoud. Zo is er een doosje met verschillende kleuren oogschaduw en een doosje met drie kleuren rouge. Ook wordt er lipliner uitgebracht, eyeliner, lippenstift en lipgloss. De verpakkingen zijn geïnspireerd op de boeken, je krijgt er sleutels en touw bij.

De collectie wordt uitgebracht door Make Up For Ever bij de Sephora. En inderdaad, die hebben we helaas in Nederland niet meer. Maar niet getreurd, ze komen ook online beschikbaar in de webshop. En aangezien we tegenwoordig allemaal online shoppen kun je alsnog deze goodies bij jou thuis krijgen. Misschien wel onder de kerstboom. Vanaf 26 december zijn ze verkrijgbaar bij de Sephora in de winkels en online.

Reageer op artikel:
Hebben! Er komt een ’50 tinten grijs’ make-up collectie
Sluiten