Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 25 mrt 2016

Heeft je lover een zus(je)? Dan heb jij deze 9 geweldige voordelen

Je bent hoe dan ook gezegend als je lover een geweldig leuke familie heeft, want je krijgt ze er hoe dan ook bij. Maar heeft je lover ook nog eens een zus of zusje? Dan ben je helemaal met je neus in de boter gevallen:

1. Hij snapt hoe een vrouw ‘werkt’

En dan hebben we het voornamelijk over onze hormoonhuishouding. Hij zal niet met glazige ogen kijken als je het woord ‘menstruatie’ laat vallen, of je klaagt over de bijbehorende pijn en humeur. Hij heeft hier hoe dan ook iets van meekregen thuis en zal daarom niet panisch doen over dit soort dingen, maar je juist helpen.

2. Hij heeft écht respect voor een vrouw

Jouw lover houdt zielsveel van zijn zusje, en heeft het aller-aller-allerbeste met haar voor. Hij zal er ook alles aan doen om haar te beschermen tegen foute mannen en ander leed. Maar jij bent ook een vrouw en daarom zal hij jou ook altijd met respect behandelen, zoals hij zelf ook verlangt van de lover van zijn zus(je).

3. Hij weet hoe hij met je om moet gaan tijdens een ruzie

Vrouwen willen nou eenmaal altijd het laatste woord hebben en dat hij het goed komt maken. Zijn zusje heeft hem waarschijnlijk ook zijn hele leven in meer of mindere mate geterroriseerd dus hij weet dat hij vooral kalm moet blijven. En jou soms moet laten uitschreeuwen en je daarna moet knuffelen. Geloof ons, dit is geweldig.

4. Hij snapt je drang naar mooie doch onnodige spullen

Deze man zal niet verbaasd kijken als jij weer met de zoveelste nieuwe lipstick, shirtje of interieur item thuiskomt. Hij zal het misschien alsnog onnodig vinden, maar weet van zijn zuster dat dit nou eenmaal bij het vrouw-zijn hoort.

5. Hij weet wat voor ‘stiekeme’ dingen vrouwen allemaal doen

Hij heeft geen sprookjesachtige voorstellingen van het fabeltje dat vrouwen altijd schoon en sereen zijn. Nee hij weet dondersgoed dat jij een smeerpijp kan zijn met al je make-up in de badkamer en lange haren in het doucheputje. Maar ook dat wel eens een boertje of scheetje laat en ook écht wel eens naar zweet ruikt. Hierdoor hoef je je niet onnodig voor te doen als een buitenaards schepsel.

6. Hij is geduldig wanneer het moet

Samen naar een huwelijk? Dan weet hij van tevoren al dat hij gerust twee uur op je kan wachten. Het blijft natuurlijk een man, maar je hoeft hem in ieder geval níets meer duidelijk te maken. Dit heeft hij al honderden keren meegemaakt met zijn zusje en hij weet dat er niets anders op zit dan geduldig wachten en je vooral níet moet opjagen als je net je winged eyeliner aan het opbrengen bent.

7. Hij zal altijd goed voor je zorgen

Jouw vent is vroeger door zijn ouders erop gewezen dat hij altijd op zijn zus moet passen. Of ze nou ouder of jonger is. Het is voor hem daarom ook de normaalste zaak om je op te halen zodat je veilig thuis komt, hij zal je beschermen tegen foute mannen in de kroeg, maar ook zware spullen voor je tillen. Hij zal je nóóit aan je lot overlaten. En hiermee is hij een true gent.

8. Zijn zus(je) heeft jou 100% goedgekeurd

Anders was je namelijk niet eens zijn vriendin geworden. Niets fijner dan een schoonzus waar je het gezellig mee hebt. En er geen ongemakkelijke stiltes vallen of afkeurende blikken tevoorschijn komen op haar gezicht tijdens het Kerstdiner. Het feit dat zijn zusje jou leuk vindt maakt hem nog verliefder.

9. Hij weet als geen ander hoe geweldig een vrouw is

En daarom hoef je hem niet meer te overtuigen van het feit dat wij geweldige schepsels zijn waar mannen nóóit zonder kunnen.

LEES OOK: 14 redenen waarom je broer de allerbelangrijkste man in je leven is

Reageer op artikel:
Heeft je lover een zus(je)? Dan heb jij deze 9 geweldige voordelen
Sluiten