Renée
Renée | LinkedIn Life 11 feb 2019

Ken jij de beste Thuisbakker van Nederland? Je kunt je weer opgeven voor Heel Holland Bakt

Je kent vast wel iemand die de sterren van de hemel bakt. Sterker nog, iemand die het verdient om door te breken. In dat geval is er goed nieuws, want je kunt je weer opgeven voor Heel Holland Bakt. Lees snel verder.

Als je weet dat het bijvoorbeeld de droom van een vriendinnetje is om in de baktent aan de slag te gaan, is dit de uitgelezen kans om haar op te geven. Zet zij bijvoorbeeld de lekkerste KitKat taart op tafel die je ooit hebt geproefd? Dan verdient ze het om mee te doen.

Opgeven voor Heel Holland Bakt

Opgeven voor Heel Holland Bakt is natuurlijk een grote stap, maar als je aan de volgende vijf ingrediënten voldoet ben je op papier een geschikte kandidaat:

🍰 100 gram bakervaring
🍰 snufje stressbestendigheid
🍰 6 milliliter productkennis
🍰 10 gram bakvertrouwen
🍰 1 kilo bakplezier

Mensen die met liefde bakken, het verschil weten tussen kristal- en basterdsuiker en stressbestendig genoeg zijn om hun baksels te presenteren aan Janny en Robèrt zijn de ideale kandidaat.

Tot wanneer kun je je aanmelden?

Wie zich ook wil opgeven heeft in ieder geval nog heel even de tijd om aan te melden via dit digitale formulier. Opgeven voor Heel Holland Bakt kan namelijk tot 23 maart. Op je gemak alles even teruglezen? Klik dan hier.

Vriendin met dit recept maak je zelf te lekkere Bounty’s (en ze zijn nog gezond ook)

Reageer op artikel:
Ken jij de beste Thuisbakker van Nederland? Je kunt je weer opgeven voor Heel Holland Bakt
Sluiten