Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 16 nov 2015

Heet nieuws: alles over Fifty Shades of Grey deel 2 én 3 plus een spannende teaser

Bel al je vriendinnen maar op, want deel twee van Fifty Shades Of Grey komt uit. Deel één was al een 'hoogtepunt' voor veel Nederlandse vrouwen en er werd dan ook wat afgegild in élke bioscoop in Nederland.

Nu zijn deel twee én drie onderweg. Variety laat weten dat Fifty Shades Darker en Fifty Shades Freed back-to-back worden gefilmd in 2016. Dit houdt in dat de films in een zeer korte tijd na elkaar worden gefilmd. Deel twee komt uit in februari 2017, en het derde deel een jaar daarop.

Nog meer hete scènes?

De film heeft een gloednieuwe directeur aan de haak geslagen. De beste man heet James Foley (House of Cards) en hij zal Sam Taylor-Johnsos overnemen. Deel één was oké, maar het mocht best iets pikanter allemaal. Wij gaan er niet vanuit dat ze een nieuwe man aan het roer hebben gezet om bravere seksscènes in beeld te brengen.

Gelukkig blijven Jamie Dornan en Dakota Johnson de hoofdrollen vertolken. En eerlijk gezegd doen ze beiden geen pijn aan onze ogen. Wij kunnen nu al niet wachten om van ons bioscoopstoeltje af te glijden.

Deze tease trailer laat wel érg veel te raden over maar nevertheless is het prima om ‘m een paar keer af te spelen:

Reageer op artikel:
Heet nieuws: alles over Fifty Shades of Grey deel 2 én 3 plus een spannende teaser
Sluiten