Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 28 dec 2016

Heet nieuws! Ed Westwick a.k.a Chuck Bass zit op een dating app

Heb je je wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om Ed Westwick te ontmoeten, dat hij zich zou voorstellen en zou zeggen 'I'm Chuck Bass', met die lage, zwoele stem van 'm? En dat hij vervolgens je grote liefde bleek te zijn? Nou, het kan. Want de ster uit Gossip Girl is hartstikke vrijgezel en zit op een dating app.

Blogger Queen of Jetlags ontdekte dat Ed zijn match made in heaven zoekt op een datingapp. Kennelijk heeft Chuck zijn Blair nog niet gevonden in het echte leven.

Oké, het nadeel is, we weten niet om wélke dating app het gaat. Alleen dat het een app is voor voor knappe creatieve mensen in LA. We hebben een sterk vermoeden dat het gaat om Raya. Een Tinder voor famous people die super exclusief is. Maar goed, als je een echte fan bent, dan vind je Ed vast online.

Meer Ed op tv

Mocht je geen zin hebben om te zoeken, dan hebben we ook nog goed nieuws hoor. Want Ed komt terug op je tv. Weliswaar niet als Chuck, maar toch. Hij zal samen met Rupert Grint (Ron Weasley uit Harry Potter), te zien zijn in de serie Snatch, gebaseerd op de gelijknamige film uit 2000.

De serie verschijnt in 2017. Tot die tijd maar online naar Ed zoeken. Of alle seizoenen van Gossip Girl nog een keer kijken, ook geen straf.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen:
Relationshipgoals! 6 x waarom iedereen een Chuck en Blair relatie wil

Reageer op artikel:
Heet nieuws! Ed Westwick a.k.a Chuck Bass zit op een dating app
Sluiten