Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 23 jun 2017

Heh? Er is nóg een bizarretheorie over A.D. en nu hebben we ernstige twijfels

Gisteren schreven we al over de theorie van Ezra en zijn kans op het zijn van A.D., maar de volgende theorie is alweer de wereld in geholpen. Zo zou Caleb namelijk ook zijn aandeel hebben in het zijn van de schurk en eerlijk: dat zou nog best wel eens kunnen kloppen, gezien zijn handigheid met alle elektronische apparaten.

Het blijft puzzelen deze aankomende twee afleveringen: wie is toch die verdomde A.D.? Waar we er gisteren nog heilig van overtuigd waren dat Ezra deze letters op zijn naam kan schrijven, kan deze theorie dat nog wel eens omver gooien. Of zijn er twee A’s? Het ‘heilige getal’ is namelijk 214, en speculeert dit dat er twee keer een 14 is, oftewel: twee keer een A?

Caleb én Ezra?

Want dit is de theorie: Caleb zou Charles zijn, Bethany’s half broer. Mrs D. zou hem hebben geadopteerd, aangezien ze een affaire had met zijn vader Jamie Doyle. Caleb zijn oorspronkelijke verhaal is dat hij in pleegzorg zat vanaf zijn vijfde, maar de theorie gaat dat hij toen niet naar een pleeggezin ging, maar naar The Radley. Daarnaast was Caleb ook Lucas’ huisgenoot en laat Charles nou net een goede vriend van Lucas zijn geweest.

Maar waarom wordt Hanna dan gestraft? Simpel: ze heeft hem de afgelopen vijf jaar verlaten voor een andere man en Charles kennen we natuurlijk als een erg obsessief persoon. Allison straft hij om haar lelijke gedrag tegen zijn goede vriend Lucas. De letters A.D. zouden in dit geval staan voor Arcturus Doyle, het stripboekkarakter, waarvan de achternaam de oorspronkelijke achternaam van zijn biologische vader is, Jamie Doyle.

Het zal toch niet zo zijn dat onze hele childhood memories worden verwoest en dat zowel Ezra als Caleb A.D. zouden zijn? En wij maar denken dat zij de perfecte boyfriends waren. We worden gewoon in de val gelokt. Nou ja, A.D. of niet: ze zijn beide nog steeds om op te eten. Er zit niets anders op dan wachten, speculeren en wachten.

Je kan je in de tussentijd in ieder geval verheugen op de komst van deze serie: OH YEAH! Er komt een nieuwe spinoff van Pretty Little Liars

Reageer op artikel:
Heh? Er is nóg een bizarretheorie over A.D. en nu hebben we ernstige twijfels
Sluiten