Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 25 dec 2017

Heh? Volgens onderzoek is dit de ideale penislengte

Veel vrouwen jubelen altijd over de grote pielemuis van hun nieuwe lover, want o-o-o wat het was nét een Anaconda. Anderen beweren dat het er vooral omgaat wat de manspersoon ermee kan (sowieso ook waar). Maar volgens onderzoek is dít de ideale penislengte. En ja, het is kleiner dan we dachten.

16,3 cm lang en 12,2 omtrek

Althans, dat zijn de afmetingen volgens nieuw onderzoek van de University of California en de University of New Mexico. Ze lieten beide 75 vrouwen tussen de 18-65 jaar 33 verschillende 3D penissen zien (wát een feestje). Er werd gevraagd welk exemplaar ze het liefst (in zich?!) zouden hebben. En daaruit bleek dat het neerkwam op een penis van 16,4 cm lang en 12,2 omtrek.

Wij waren bést een beetje verbaasd want eerlijk is eerlijk, we schreeuwen allemaal dat groot toch wel fijn is. Wellicht zit dit tussen onze oren in plaats van onze benen? Je kan het altijd even controleren met een meetlintje de eerst volgende keer…

P.S. We hoeven ons sowieso geen zorgen te maken volgens een ander onderzoek. Het blijkt namelijk dat maar 2,8 procent van de mannen een abnormaal kleine penis heeft.

Zo, dan weet je alvast wat je in huis haalt:
OMFG! Dit is wat zijn horoscoop zegt over zijn penis

Reageer op artikel:
Heh? Volgens onderzoek is dit de ideale penislengte
Sluiten