Heh wat? Alex heeft Rosanna de oorlog verklaard en maakt WhatsApp gesprekken openbaar

Lotte

Oh oh oh Temptation wat hou je ons in de greep. We zijn niet ver van de eindstreep meer verwijderd waar we zullen horen welke koppels het gaan overleven en welke niet. Er wordt nu al veel gespeculeerd en ook de deelnemers zelf onthullen sommige dingen op Instagram onder andere. Erg lief zijn ze niet naar elkaar en vandaar moest Rosanna het ongelden..

Pas op spoilers.

Laatst zijn Rosanna en Niels gespot op straat. Iedereen denkt daarom dat dit koppeltje het overleefd heeft. Ondanks Rosanna’s uitspattingen met Alex. Zij heeft zich he-le-maal laten inpakken door King Kong.

Dat het niet oprecht was hadden alle meiden in het huis door, behalve Rosanna. Ook heel Nederland en België heeft met open mond naar de opmerkingen en gedrag van Alex gekeken. En ook nu hij allang weer thuis is, bewijst hij weer dat hij puur het spel heeft gespeeld en niks voor Rosanna voelt.

Hij heeft namelijk een WhatsApp gesprek openbaar gemaakt die tussen hem en Rosanna plaats heeft gevonden. In het gesprek geeft Rosanna toe dat ze Alex mist en het allemaal niet meer weet. Zijn reactie? Hij deed mee aan een spel en Rosanna moet niks maar dan ook niks van hem verwachten..

Lees het WhatsApp gesprek zelf:

Het kan natuurlijk een 1 april grap zijn. Maar, dat kunnen we ons bijna niet voorstellen.. De reactie van Rosanna zal vast snel volgen. To be continued.