Renée
Renée | LinkedIn Love 14 mei 2019

Hier het bewijs dat Heikki en Milou ondanks het vreemdgaan tóch nog samen zijn

De Temptation Island geruchtenmolen draait overuren. Ben je net bekomen van het nieuws dat Milou vreemdging met verleider Jietse, hoor je nu alweer dat Heikki haar heeft vergeven en dat ze nog altijd samen zijn. Snap jij het nog?

Althans, Jietse beweert dat er iets tussen hem en Milou is gebeurd. En met gebeurt bedoelt hij zoenen. Van een ruzie met Heikki was trouwens geen sprake, want door te praten zou het opgelost zijn. Sterker nog, als we de foto’s mogen geloven is het koppel nog altijd bij elkaar.

Hebben Heikki en Milou een relatie?

Ervan uitgaande dat Jietse de waarheid vertelt hebben we nog maar één vraag: hebben Heikki en Milou een relatie? Het antwoord lijkt ja te zijn. Een oplettende fan in de Temptation Island Facebook groep deelt het bewijs.

hebben heikki en milou een relatie

Zoals je ziet zijn Heikki en Milou nog altijd op dezelfde plekken te vinden. Eerder schreven we al dat we weten dat de twee nog altijd samen zijn. De breuk na de zoen met Jietse was dus niet van heel lange duur.

Het is trouwens wel héél opvallend dat er ineens drama is NA de opnames. Het is erg toevallig dat al deze dingen ‘lekken’ nu het einde van het programma nadert. Zo zorgen de programmamakers er wel voor dat je blijft kijken. Hmmmm.

Reageer op artikel:
Hier het bewijs dat Heikki en Milou ondanks het vreemdgaan tóch nog samen zijn
Sluiten