Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 2 apr 2019

Hebben Heikki en Milou Temptation overleefd? Nieuwe ontwikkelingen bewijzen van niet

Gossssiiip time. Want ook al gebeurt er nu nog weinig in de afgelopen afleveringen die we hebben gezien van Temptation Island, wij achtten de kans klein dat Milou en Heikki nadat we onze FBI-skills inzetten.

We zien al wat scheurtjes in de relatie van Heikki en Milou sinds de aafgelopen afleveringen. Milou geeft steeds vaker toe dat Jietse echt wel haar Temptation is en dat ze het er toch wel erg moeilijk mee heeft. Maar als we Ayleen mogen geloven zwikt Heikki ook steeds meer voor de verleiding van haar.

De relatiestatus van Heikki en Milou

Wat blijkt? Heikki vond het nodig om Milou te ontvolgen op Instagram. Dit kan natuurlijk meerdere redenen hebben, misschien dat ze een ruzie hadden. Of voor de show. Maar niet alleen ontvolgde hij haar, even later ging hij haar toch weer volgen. Huh? De relatiestatus klinkt in ieder geval erg ingewikkeld.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de volgende aflevering. Want tja volgens Heikki ‘zijn ze heel erg seksueel actief’, dus we willen heel graag weten of ze echt hun liefde aan elkaar gaan bewijzen.

Lees ook: Te bizar! Tijdens de vliegreis terug na Temptation Island hebben kandidaten elkaar bedreigd

Reageer op artikel:
Hebben Heikki en Milou Temptation overleefd? Nieuwe ontwikkelingen bewijzen van niet
Sluiten