Renée
Renée | LinkedIn Love 26 feb 2019

Ayleen zegt met deze woorden min of meer dat Heikki is vreemdgegaan

Nu je nog maar aan het begin van Temptation Island bent wil je ongetwijfeld weten welke koppels vreemdgaan en wie het overleven. Als je Ayleens woorden mag geloven is de kans heel groot dat Milou en Heikki het in ieder geval niet hebben overleefd. Want poe, wat ze zegt op de bank van presentatrice Goedele Liekens is niet niks.

Of Heikki en Milou vreemdgaan kun je natuurlijk nu nog niet zeggen, maar je hebt ongetwijfeld wel je vermoedens. En Ayleen vind het niet erg om die vermoedens te voeden. Helemaal door de heftige uitspraak die ze heeft gedaan over zijn geslachtsdeel in haar mond.

Overleven Heikki en Milou Temptation Island?

Als er één koppel de mist ingaat, dan belooft het in ieder geval Heikki en Milou te zijn. Volgens Ayleen had hij in ieder geval alleen maar oog voor haar. Wat zeggen we? Ze beweert zelfs dat zij hém niet hoefde verleiden, want hij deed al het werk.

Bekijk hier de video:

Bekijk hier de volledige aflevering

Verleidster Ayleen onthult in Goedele on Top: “Heikki verleidde mij, ik verleidde hem niet eens meer".

Geplaatst door VIJF op Zaterdag 23 februari 2019

Ayleen over vreemdgaan en verleiden

De verleidster mag natuurlijk niet verklappen wat er écht is gebeurd, maar haar woorden zijn in ieder geval… duidelijk. ‘Hij zoekt mij op. Hij verleidt mij, ik verleid hem niet eens meer. Ik dacht: waarom heb je je niet opgegeven als verleider?’, aldus Ayleen. Maar daar blijft het niet bij.

Goedele: ‘Je zei: ofwel hij vergeet de camera’s of heeft hij schijt aan zijn vriendin. Dus je schat die relatie op dat moment niet zo hoog in.’

Ayleen: ‘Hij denkt niet na. Op een gegeven moment vergeet hij zijn eigen vriendin. Hoe kan je je eigen vriendin vergeten?’

Wordt ongetwijfeld snel vervolgd.

Nu je toch wacht op de volgende aflevering kun je deze quiz misschien wel maken:

Doe de quiz en kom erachter welk Temptation Island vriendje bij jou past

Reageer op artikel:
Ayleen zegt met deze woorden min of meer dat Heikki is vreemdgegaan
Sluiten