Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 27 okt 2017

YES! Er komt een nieuwe serie waarbij Pretty Little Liars en Gossip Girl wordt gecombineerd

Zeg al-les wat je de komende dagen, weken en maanden gepland hebt maar af en houdt je laptop en oplader maar bij de hand. Maar echt. Want je hebt al die vrije uurtjes niet alleen hard nodig voor You, The Perfectionists en Dynasty, maar ook voor de spiksplinter nieuwe serie The Heiresses; een combi tussen Gossip Girl en Pretty Little Liars.

De serie is niet zomaar even een serie zoals alle andere. The Heiresses brengt namelijk het allerbeste van Gossip Girl en Pretty Little Liars samen. Precies waar we op zaten te wachten.

The Heiresses

De serie is een verfilming van het gelijknamige boek The Heiresses, waarin Shay Mitchell de hoofdrol in speelt die we kennen uit, juist, Pretty Little Liars. Net zoals Pretty Little Liars is er één groot raadsel nadat er iemand overlijdt. En net zoals Gossip Girl, speelt het verhaal zich af in New York.

Kortom, de ingrediënten voor een nieuwe verslaving staan voor je klaar. Het wordt weer een mysterie dat je bezig gaat houden, gespeeld in een setting die ongelooflijk aantrekkelijk is. Want zeg zelf, de leukste series vinden plaats in de straten van New York. Niet alleen Gossip Girl maar ook Sex and the City werd voornamelijk opgenomen in New York bijvoorbeeld.

Shay staat voor deze serie tot een grote uitdaging. Ze speelt namelijk een personage dat totaal het tegenovergestelde is van Emily in Pretty Little Liars. Spannend. Houd Beautify in de gaten voor dé dag dat je weer genieten mag want de datum waarop je de serie kunt kijken is helaas nog onbekend.

En dit zou natuurlijk ook fantastisch zijn: HOLY! Er komt naast een extra seizoen misschien óók een Pretty Little Liars film

Reageer op artikel:
YES! Er komt een nieuwe serie waarbij Pretty Little Liars en Gossip Girl wordt gecombineerd
Sluiten