Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 12 jul 2015

Helemaal verliefd? Dít is de periode die jullie het allermeest gaan waarderen samen

Die periode waarin jullie voorzichtig met elkaar flirten. Waarbij jullie allebei merken dat jullie elkaar wel zien zitten en vervolgens op date gaan. En dan begint het allemaal ineens. Het gaat zo snel en daar zitten jullie dan. Tot over jullie oren verliefd. Is er iets zo geweldig als dit gevoel? Jazeker. We doelen hierbij namelijk op de nog onbekende 'tussenperiode'. Wat we daar nu precies mee bedoelen?

De tussenperiode valt ook wel te omschrijven als het moment waarop jullie extreem verliefd zijn en nét beginnen met de relatie. Maar wat maakt die tussenperiode nu juist zo bijzonder?

Alles is nog mogelijk

Jullie gaan starten aan de relatie en je merkt ineens bij jezelf dat je er alleen maar over kan dagdromen. Hoe zullen jullie zijn als stel? Misschien worden jullie wel echt zo’n powercouple.. Of gaan jullie veel reizen. Misschien iedere week uit eten, veel samen koken en uit met vrienden. Alles is nog mogelijk en die gedachte geeft je vlinders. Je weet dat je iets moois tegemoet gaat, maar weet nog helemaal niet wat. En hoe vaak overkomt dat je in het leven?

Jullie zien de toekomst nog geheel rooskleurig in

Er is nog niets gebeurd. Jullie hebben enkel het verliefde stel zitten uithangen en hebben alleen nog maar goede ervaringen. Natuurlijk hoop je op z’n minst dat dit zich doortrekt in jullie relatie, maar je ziet het zonder meer rooskleurig in. Jullie starten dit tenslotte niet voor niets. Hoewel je stiekem weet dat geen enkele relatie perfect is en altijd maar rooskleurig zal blijven verlopen, is de startfase waarin je hierover fantaseert lekker wel even perfect. En daar is helemaal niks mis mee.

Jullie gaan samen een spannende stap zetten

Hoe leuk en spannend is het om samen stappen te zetten? Zeker zo eentje als deze. Je hebt geen idee hoe het gaat lopen, maar hebt er niet voor niets een goed gevoel over. Jullie gaan dit gewoon doen met z’n tweeën, zonder dat er nog maar iets heeft plaatsgevonden. Nog geen onenigheden, geen ruzies, geen drama’s. Heerlijk. Enkel puur geluk en intense vlinders in je buik. Melk die periode compleet uit, want het is een van de mooiste momenten die je mee mag maken als stel (geen paniek overigens, want elkaar steeds beter leren kennen zorgt ook voor magische momenten).

Reageer op artikel:
Helemaal verliefd? Dít is de periode die jullie het allermeest gaan waarderen samen
Sluiten