Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 7 nov 2016

Hell yeah: Er bestaat nu een heel grote ballenbak voor volwassenen

Het kan niet missen. Jij hebt in je kinderjaren sowieso wel eens gerelaxt in een ballenbak, er trefbal gespeeld of gezwommen tussen de gekleurde ballen. Het was leven. Jouw geluk kon niet op als je in een restaurant of speelparadijs was met een parel van een ballenbak. Uren kon je je erin vermaken. Guess what? Je kunt nu je jeugd herleven wat er is een ballenbak geopend voor volwassenen en dat is awesome.

Soms wenste je dat je je jeugd weer eens even helemaal kon herleven. Die droom komt nu een stukje dichterbij want in Londen is een ballenbak geopend voor volwassenen met maar liefst 200.000 ballen.

Een duik nemen in de ballenbak

Eten, drinken en ballen

BallieBallerson is afgelopen vrijdag geopend en menig volwassen hart gaat daar sneller van kloppen. Want dit speelparadijs bestaat niet alleen uit een immens grote ballenbak, je kunt er nog veel meer doen waar we erg blij van worden.

Op de bovenste verdieping is namelijk het drank en eet paradijs en beneden kun je tussen de kleurrijke ballen gaan liggen. Neem een duik, verstop je, of lig gewoon stil tussen de ballen met een cocktail in je hand. Het kan allemaal.

Let’s go to London baby

Bij het drank- en eetgedeelte heb je zelfs de optie om tegen een meerprijs onbeperkt spaghetti met gehaktballen te eten. Alsof dat nog niet genoeg Italiaans genot is, kun je er ook onbeperkt prosecco drinken. Geweldig toch?

Een ballenbak met eten en drank klinkt als de beste pre-party ever. Op naar Londen.

Al gezien? Harry Potter fans opgelet: Dit magische monopoly spel is alles wat je wilt hebben

Reageer op artikel:
Hell yeah: Er bestaat nu een heel grote ballenbak voor volwassenen
Sluiten