Hell yeah! Onderzoekers zijn bezig met condooms die heerlijk voelen

Tja, hij bestaat. De man die aangeeft geen seks met een condoom te willen, omdat het simpelweg niet prettig is. Maar binnenkort kan die smoes de prullenbak in. Want er zijn nieuwe condooms in de maak en die voelen als een tweede huid.

De nieuwe generatie van plezierige condooms staan namelijk op de stoep. Condooms zijn al een lange tijd ongewijzigd, maar nu is het tijd voor iets anders. Hyrdogel condooms, die het dragen zowaar plezierig maken.

Neuro-wetenschapper Joseph Ciorciari geeft aan dat de nieuwe condoom een totaal ander gevoel geeft dan een normaal condoom. Verschillende materialen werden getest en bij de hydrogel gaven mensen aan veel meer te voelen dan normaal gesproken. De seks zou zelfs lekkerder voelen dan zonder de hydrogel condoom.

Maar de condoom draait niet alleen om meer plezier. Het materiaal is ook goed tegen bacteriën en de condooms zijn daarom nóg beter tegen het overbrengen van soa’s. Nadat het Australische onderzoek 100.000 dollar heeft ontvangen van de Bill en Melinda Gates Foundation zal het testen begin dit jaar verder gaan.

Wanneer de condooms daadwerkelijk op de markt komen is nog onzeker. Wij zijn in ieder geval benieuwd. Geef toe, een condoom dat blijkbaar zo fijn aanvoelt wil iedereen, toch!?

LEES OOK: 5 onderschatte anticonceptiemiddelen die écht heel fijn kunnen zijn

Reageer op artikel:
Hell yeah! Onderzoekers zijn bezig met condooms die heerlijk voelen
Sluiten