Er komen Hello Kitty All-Stars aan en daar wil je mee gezien worden deze zomer

Niets beters dan rondlopen op een paar afgetrapte All-Stars. De kans is groot dat je wel een paar van de gympen in de kast hebt staan. Tijd voor vernieuwing? Komt goed uit, want er komen Hello Kitty All-Stars aan.

De gympen zijn zo fout dat ze eigenlijk ook weer leuk zijn. Het is stiekem een feestje voor aan je voeten. Ze zijn lekker meisjesachtig, roze en voorzien van je favoriete vrolijke katje.

Hello Kitty All-Stars

Het Japanse bedrijf Sanrio slaat voor de eerste keer de handen ineen met het welbekende Amerikaanse schoenenmerk. De modellen Chuck Taylor All Star, Chuck 70 en One Star zijn voor deze samenwerking compleet omgetoverd tot een meisjesdroom.

Vrolijke voeten

Zo is een gymp compleet bezaaid met Hello Kitty hoofdjes. Iets subtieler is de zwarte One Star gymp, waar alleen een roze sterretje en strikje op prijkt. Ook is er een witte gymp met een vrolijke binnen- én buitenkant vol stippen.

Hallo Kitty veters

Extra leuk: als je een paar schoenen uit deze collectie koopt, krijg je er een paar Hello Kitty veters bij. De collectie is vanaf 16 augustus te koop, dus noteer deze datum met koeienletters in je agenda. Welke is jouw favoriet?

Hoe kun je zelf gellak aanbrengen? Zo doe je het in een handomdraai

Hello Giggles

Reageer op artikel:
Er komen Hello Kitty All-Stars aan en daar wil je mee gezien worden deze zomer
Sluiten