Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 15 aug 2017

Schattig! Er is een Hello Kitty café met heel veel mierzoete lekkernijen

We lieten je eerder al weten dat er een Hello Kitty café opende met heel veel zoetigheden die er té mooi uit zien om op te eten. Dit was echter een pop-up shop. Maar niet getreurd als je denkt dat je te laat bent voor een bezoekje. Er is nu een permanent Hello Kitty café met alle guilty pleasures uit je dromen.

Hello Kitty café oh yeah

Jouw favoriete katje uit je jeugd was Hello Kitty? Misschien komen we dan wel met het meest choquerende nieuws voor jou. Want Hello Kitty is geen kat maar een meisje.

Ach, dat maakt natuurlijk helemaal niet uit, een obsessie is een obsessie. En wacht tot je al deze prachtige lekkernijen ziet, die je kunt verorberen in dit nieuwe Kello Kitty café.

Wat kan ik eten?

Bereid je voor, want je vindt hier alle guilty pleasures uit je zoetste dromen. Wat dacht je van cake bedekt met sprinkles, macarons met Hello Kitty’s gezichtje en Hello Kitty donut koekjes.

Als je in Californië bent, ga dan even langs voor een kopje koffie met het schattigste taartje ever. Oh yes:

Gaan met die banaan, de Westfield Santa Anita Mall in Arcadia is jouw place to be. Geloof ons, hier wil je écht graag naartoe. Nieuwe locatie voor op je bucketlist? Check.

Nog meer Hello Kitty om blij van te worden: Yeah! Er bestaat Hello Kitty wijn en dat is fantastisch

Reageer op artikel:
Schattig! Er is een Hello Kitty café met heel veel mierzoete lekkernijen
Sluiten