Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 31 oktober 2017

Dit zijn 4 redenen waarom het tijd is om hem te laten gaan

Als je een leuke man ontmoet hebt en als je na een paar dates gevoelens voor hem begint te krijgen, hoop je dat het wederzijds is. Als je geluk hebt, dan voelt hij hetzelfde. Als je wat minder geluk hebt, dan zit hij ergens anders met zijn gedachte. Omdat je hem eigenlijk steeds leuker begon te vinden, is het juist moeilijker om hem te laten gaan. Maar het is echt het beste voor je en dit is waarom.

Je had gehoopt dat jullie samen in een knus huisje, waar een paar kleine koters rondrennen, samen oud konden worden. Dat je thuis komt en dat hij met smart op je zit te wachten. De man die je kan bellen als je ergens mee zit. Hem laten gaan is wel het laatste waar je aan denkt.

Hij is het niet en het is moeilijk om je dat te realiseren. Gewoon, omdat je het graag anders had gezien. Maar het is tijd om hem te vergeten, want dat is echt het allerbeste voor jezelf.

1. Je geeft meer dan dat je terug krijgt

Je vraagt telkens hoe zijn dag is en of hij een fijn weekend heeft gehad. Maar hij vraagt het nooit uit zichzelf aan jou. Hoe graag je dat ook wil, hij gaat dat in de nabije toekomst ook niet doen. En je verdient iemand die dat wel doet. Iemand die net zo geïnteresseerd is in jouw leven als jij in zijn leven.

2. Het kost je meer energie in plaats van dat je energie krijgt

Van een man die op hetzelfde level zit als jij, krijg je energie. Je wordt er blij van om hem weer te zien en als je zijn naam weer op je scherm ziet verschijnen. Het is niet de bedoeling dat het jou in de war brengt of dat je er constant over zit te malen. Want dat is wat jou zoveel energie kost en zo zit liefde niet in elkaar. Hem laten gaan geeft je juist weer kracht.

3. Je mist zo die ene man die wel voor jou gemaakt is

In de tijd dat je aan hem blijft denken en hem blijft appen, mis je de kans om andere mannen te ontmoeten. En daar sta je dan ook niet voor open. En dat is zonde, want er zwemmen zoveel meer vissen in de zee. Oplossing? Hem laten gaan en je komt juist degene tegen die wel voor de volle 100 procent voor je gaat.

4. Je krijgt juist meer zelfvertrouwen

Misschien heb je het zelf niet door, maar die man is degene die je onzeker maakt. Je gaat waarschijnlijk bij jezelf denken wat er mis is of wat je kan verbeteren aan jezelf. En dat hoeft niet, want je bent helemaal goed zoals je bent. Dat hij dat niet inziet is zijn probleem. Je hebt hem niet nodig in je leven.

Je verdient zoveel beter dan hem en het is tijd om dat in te gaan zien. Hem laten gaan is een must. Daarna kun je weer lekker je eigen ding doen zonder aan hem te denken. Daar word je het gelukkigst van. Echt.

En als je je afvraagt of hij een player is, lees dan dit artikel: Denk je dat je nieuwe date een player is? Dit zijn 5 verdachte tekenen

Reageer op artikel:
Dit zijn 4 redenen waarom het tijd is om hem te laten gaan
Sluiten