Stop met uitstellen! Je kunt nu super goedkoop je rijbewijs halen met HEMA

Hebben al je vriendinnen al hun rijbewijs, maar stel jij het telkens weer uit? Dat is dan nu verleden tijd, want je kunt nu super goedkoop je rijbewijs halen met HEMA. Zeg maar doei tegen uitstellen en hallo tegen je rijbewijs.

Een rijbewijs is prijzig en dat was ook vaak de reden waardoor jij er niet aan wilde beginnen. Heb jij even geluk, want dat is nu voorbij met deze super goedkope aanbieding van de HEMA. Vroooom.

Haal je rijbewijs met HEMA

Je rijbewijs halen én nog goedkoop ook? Deze combinatie klinkt misschien te mooi voor woorden, maar het kan nu echt. HEMA heeft namelijk weer een geweldige aanbieding voor diegene die hun rijbewijs nog moeten halen.

Samen met WOLF rijbewijsshop heeft HEMA nu de perfecte aanbieding voor jou. In plaats van dat je €89 kwijt bent aan een theoriepakket, betaal je nu nog maar €49. Voor een praktijkpakket betaal je geen €220, maar €149. Beter kan het toch niet?

Wat houdt het in?

Wanneer je met deze actie een theoriepakket en praktijkpakket koopt, ontvang je een theorieboek en heb je toegang tot het online leer- en oefenomgeving. Hiermee heb jij jouw theorie examen zo in de pocket. Het praktijkpakket bestaat uit vijf praktijklessen. En oké, misschien heb je wel wat meer lessen nodig dan dat.

De rijschool geeft rijles in meer dan zeventig plaatsen in Nederland en is ook één van de grootsten van Nederland. Wie weet haal jij dit jaar nog wel je rijbewijs.

Je kan de vouchers nog tot 29 september kopen. Klik hier voor meer informatie over deze aanbieding. Wie weet koop jij straks misschien wel een Bentley of Honda en rijd je net zoals Famke Louise naar de Fashion Week.

Meer over life:

Reageer op artikel:
Stop met uitstellen! Je kunt nu super goedkoop je rijbewijs halen met HEMA
Sluiten