Renée
Renée | LinkedIn Life 3 april 2019

Haha! Je kunt weer voor een prikkie in een bungalow slapen met de meiden

De HEMA bungalowweken zijn van start gegaan en waarschijnlijk zegt het je niet zoveel. Maar geloof ons als we zeggen dat het je interesse wekt, want je kunt weer voor een leuke prijs een bungalow boeken met de meiden.

Loop je de Center Parcs acties steeds mis? Maak je dan niet langer druk, want dankzij de HEMA bungalowweken trakteer jij jezelf deze zomer weer op een midweekje bivakkeren in een leuk huisje met goed gezelschap.

Een goedkope bungalow boeken tijdens de HEMA bungalowweken

Tijdens de bungalowweken (gebruik dat woord maar eens bij Scrabble) kun je nu voor 159 euro je eigen huisje boeken en het mooie? Je verblijft dan een midweek bij één van de Landal GreenParks-parken. Leuk toch?

Jullie kunnen chillen bij het zwembad, wandelen in de natuur of jezelf natuurlijk opsluiten in het huisje met wijn, kaas en heel veel spelletjes. Bij de prijs zijn de bedlinnen, eindschoonmaak en reserveringskosten al meegerekend, waardoor je niet ineens een stuk duurder uit bent.

Tot wanneer loopt de actie?

Er zit wel een beetje haast bij, want de actie loopt bij HEMA tot en met 21 april. Mocht je je voucher in the pocket hebben, dan kun je tot uiterlijk 1 augustus boeken en tot 7 oktober je verblijf regelen. Met andere woorden: perfect om er even tussenuit te gaan met je beste vriendinnetjes.

Stel je bent met z’n vieren, dan betaal je voor een midweek nog geen 40 euro per persoon en dat is dan 10 euro per persoon per nacht. Koopje, toch? Klik hier om naar de actie te gaan.

Reageer op artikel:
Haha! Je kunt weer voor een prikkie in een bungalow slapen met de meiden
Sluiten