Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 3 jun 2019

HEMA verkoopt een kersenzwemband waar je samen met je bestie in kan liggen en dat wil je

De zomer is in aantocht, ja echt, en daar hebben we afgelopen weekend vast van geproefd. We moeten nog een paar regenachtige dagen zien te overbruggen maar daarna lig jij gewoon weer in de zon. En anders boek je een vakantie met je beste vriendin naar een warm tropisch oord. Waar je ook bent, deze floatie van HEMA kan niet ontbreken in het zwembad.

Het fijne aan de zomer is dat je zo ontzettend veel leuke musthaves voor buiten kunt kopen. Van bohemian hangmat tot flessen Aperol en óók deze opblaasbare kersenzwemband waar je samen met je beste vriendin in kunt ronddobberen. Met een Aperol in jullie handen natuurlijk.

Opblaasbare kersenzwemband van HEMA

De zwemband is bijna twee meter breed en er zitten twee gaten in zodat jij en je bestie er samen in kunnen ronddobberen. Zo hoef je nooit meer alleen te ploeteren om A) in de zwemband te komen want nu staan jullie samen voor lul en ben je B) altijd samen met je beste vriendin en bespreken jullie de laatste roddels op jullie privé kerseneiland.

De opblaasbare kers kost per stuk €20,- dus als jullie splitten en de hele vakantie naast elkaar in deze kers liggen maar een tientje per persoon. Je kunt de kersen bestellen in de webshop van HEMA en de zwemband is verkrijgbaar in sommige winkels (de winkelvoorraad kun je online checken).

Nog meer opblaasbaar plezier

Deze kers is fantastisch maar zoals elk jaar verkoopt HEMA ook nog steeds de opblaasbare rookworst, tompouce, de hond Takkie, en daar komt dit jaar ook een alpaca en ijsjes-zwemband bij. Vergeet dus vooral niet om de rest van het floatie assortiment van de winkel te bekijken.

Reageer op artikel:
HEMA verkoopt een kersenzwemband waar je samen met je bestie in kan liggen en dat wil je
Sluiten