Renée
Renée Life 21 nov 2018

HEMA verkoopt super goedkope stedentrips voor jou en je vriendinnen

Zeg maar hallo tegen een goedkope stedentrip, want voor een prikkie zit jij misschien binnenkort wel in een super leuke Europese stad. HEMA heeft een nieuwe actie waarbij je voor maar 90 euro maar liefst drie dagen op vakantie kunt gaan met je vriendinnen.

De goedkope stedentrip van HEMA is de ideale actie als je snel ertussen uit wil met de meiden, maar vooral niet te veel geld kwijt wil zijn.

Goedkope stedentrip met HEMA

HEMA maakt het namelijk voor jullie mogelijk om een goedkope stedentrip te maken waarbij de bestemming een verrassing blijft. Hoe leuk is dat? Ze nemen je drie dagen mee op reis naar een stad in Europa waar jullie kunnen eten, feesten en shoppen.

Dit zijn de top tien bestemmingen: Milaan, Venetië, Warschauw, Timisoara, Sofia, Berlijn, Rome, Boedapest, Gdanks en Praag. Maar hé, in totaal zijn er meer dan 100 bestemmingen dus je weet nooit helemaal zeker waar je heengaat.

Je kunt tussen nu en eind maart 2019 vertrekken, dus zorg snel dat je het ticket in je bezit krijgt. ZIN IN. Klik hier voor alle informatie.

Stedentrip Malaga op de planning? Dan mag je deze 7 hotspots écht niet overslaan

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
HEMA verkoopt super goedkope stedentrips voor jou en je vriendinnen
Sluiten