Renée
Renée | LinkedIn Travel 6 mei 2019

Boek snel een vakantie! Je kunt nu op luxe kampeervakantie met de meiden voor maar €79

De feestvakanties van jou en je vriendinnen zijn inmiddels verleden tijd. Maar dat betekent natuurlijk niet dat je niet langer samen op vakantie gaat. HEMA verkoopt nu vouchers voor een luxe kampeervakantie en het beste nieuws? Je gaat al weg voor €79.

Zie jij jezelf al helemaal met de meiden burgerlijk kamperen, maar dan wel in luxe? Dan is deze aanbieding perfect voor jullie.

Luxe kampeervakantie aanbieding boeken bij HEMA

Proosten op jullie vriendschap in een plastic stoel is misschien niet de eerste vakantie waar je aan denkt, maar geloof ons als we zeggen dat het je vriendschap nog hechter maakt na deze ervaring. Bij HEMA kun je deze luxe kampeervakantie in ieder geval eens proberen voor €79.

Deze omschrijving staat op de site:
Geniet dit voorjaar en najaar van een luxe kampeervakantie bij één van de geselecteerde topcampings van Vacansoleil in Europa. Bij HEMA kan dat nu extra voordelig, met een HEMA voucher verkrijgbaar vanaf €110 voor een luxe stacaravan of vanaf €79 voor een volledig ingerichte bungalowtent.

Wat zijn de kosten?

Kies je voor een bungalowtent? Dan kost een midweek €79, een weekend €99 en een week €179. De luxestacaravan heeft andere prijzen, namelijk €110 (midweek), €150 (weekend) of €220 (week). Check hier alle prijzen en voorwaarden voordat je jullie volgende meidenvakantie boekt.

Lees ook: 7 voordelen die meisjes hebben die vroeger gingen kamperen

Reageer op artikel:
Boek snel een vakantie! Je kunt nu op luxe kampeervakantie met de meiden voor maar €79
Sluiten