Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 4 nov 2020

Yummy! Dit zijn de nieuwe kruidnootsmaken van HEMA

De feestdagen komen steeds dichterbij, en dat betekent automatisch dat we ons meer in die sferen gaan bekeren. We halen de gezelligheid in huis door kaarsjes aan te steken, wie weet al een kerstboom op te zetten maar ook zeker door al het lekkere snoepgoed van Sinterklaas in huis te halen. En het leuke is: HEMA komt met een paar fantastisch nieuwe kruidnootsmaken.

Geloof ons, daar wil je meteen voor naar de winkel rennen. Ze zijn allemaal om te smullen.

Nieuwe kruidnootsmaken van HEMA

Alhoewel de winkels al vol liggen met kruidnoten, willen we toch graag even de aandacht vestigen op de nieuwe kruidnootsmaken van HEMA. Naast het feit dat HEMA al spelt en volkoren kruidnoten verkocht, gaan ze nu nog een stukje verder met de introductie van minder suiker en gluten- en lactosevrije kruidnoten (hallo onbeperkt kruidnoten eten).

Daarnaast zijn er ook nieuwe smaken op de markt gebracht. Zo kunnen we dit jaar genieten van de nieuwe smaken lemon-cheesecake, carrot cake en de kleuren mix kruidnoten.

Wat kost da?

HEMA zou HEMA niet zijn als ze geen fijn prijsje aan de kruidnoten hangen. Zo zijn de glutenvrije kruidnoten €2,50 per zakje. Daarnaast zijn de kruidnoten met 30% minder suiker en de kruidnoten met een nieuwe smaak te koop voor €2. Dat zijn nog eens leuke prijsjes, niet?

OokWorst van HEMA

Naast het feit dat de bekende winkelketen vernieuwende kruidnoten verkoopt, heeft HEMA sinds kort ook een een vernieuwende rookworst genaamd: OokWorst. Je raadt het vast al: deze rookworst is vegetarisch. Nu kunnen ook alle vega-liefhebbers onder ons genieten van de lekkerste rookworsten van HEMA.

OokWorst wordt ook verkocht in een vacuümverpakking (dus ook handig als je de worst thuis pas wil oppeuzelen) voor de prijs van € 3,50. Hoe leuk wil je het hebben?

Lees ook: HEMA Beauty komt vanaf deze week met een 100% vegan nagellak en lipcream

Reageer op artikel:
Yummy! Dit zijn de nieuwe kruidnootsmaken van HEMA
Sluiten