Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 27 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Yummy – HEMA verkoopt rookworst chips (!)

Wanneer je een bezoekje aan de Hema brengt, kom je waarschijnlijk nooit met lege handen thuis. Het is natuurlijk ook een zalige winkel met veel te veel leuke dingen. Van leuke kussentjes tot mooi ondergoed. Maar wanneer jij dat bezoekje aan de Hema brengt, kan het eten van een rookworst natuurlijk niet ontbreken. Maar hold on, we hebben leuk nieuws: Hema verkoopt namelijk rookworst chips.

Zeg maar bye bye tegen de rookworst, en hello tegen de rookworst chips. Geloof ons, dit wil je proeven.

HEMA rookworst chips

Je je leest het goed: heerlijke chips met de smaak van de klassieke worst van de HEMA. Hoe hemels moet dit wel niet zijn? Je hebt vast wel eens de rookworst van de Hema gegeten (of de vega-variant) en eerlijk is eerlijk. Lekker is die zeker. De rookworst chips is gebakken in zonnebloemolie en kruiden voor de classic rookworstsmaak.

Houd jij dus enorm van de BBQ-smaak? Dan ben jij bij deze chips aan het juiste adres. En het leuke is: de chips ligt al in de schappen van de HEMA dus je kan alles laten vallen en meteen ernaar toe rennen. Zo kan jij vandaag nog deze te lekkere smaak proeven.

HEMA strikes again

Naast het feit dat de HEMA rookworst chips verkoopt hebben we ook al eerder geschreven over de te leuke tompoucevlaai. Deze overheerlijke vlaai bestaat uit een knapperige korst gevuld met witte en gele banketvulling.

Uiteraard is deze vlaai overgegoten met de welbekende roze fondant. Ook fijn: je haalt makkelijk tien taartstukjes uit deze tompoucevlaai. Trommel dus al je vriendinnen op, om deze heerlijke vlaai met elkaar soldaat te maken. Of peuzel hem lekker in je eentje op.. Wij zeggen niets ;-).

Het is dus wel duidelijk dat HEMA heerlijk eten in haar assortiment heeft liggen. Wat zou de volgende stap zijn? Wij zijn erg benieuwd..

Lees ook: Yummy – IKEA komt met nieuwe VEGAN Zweedse balletjes

Reageer op artikel:
Yummy – HEMA verkoopt rookworst chips (!)
Sluiten