Met deze HEMA aanbieding ga jij samen met je vriendinnen op stedentrip voor iets meer dan €100

Roep je vriendinnen maar bij elkaar en pak jullie agenda. Het is tijd voor een mini vakantie. HEMA heeft weer een super aanbieding. Voor maar €129 per persoon ga jij samen met je vriendinnen op een driedaagse stedentrip naar een Europese stad naar keuze.

Zin om even te genieten samen met je vriendinnen in een andere stad? Met een keuze uit vijftien Europese steden zit er altijd een bestemming bij voor jullie. En dit allemaal voor een mooi prijsje.

Europese stad naar keuze

HEMA maakt het weer mogelijk om samen met je vriendinnen goedkoop op reis te gaan. Met de keuze uit Londen, Boedapest, Krakau, Milaan, Rome, Praag, Valencia, Venetië, Barcelona, Wenen, Sofia, Gdansk, Porto en Bologna zit er wel een bestemming tussen waar jullie naar toe willen.

Voor maar €129 vlieg jij dus naar een Europese stad naar keuze. In de prijs zit de vlucht en het hotel inbegrepen. Koop een voucher en maak een reservering. Nog geen idee naar welke stad jij en je vriendinnen heen willen? Geen probleem. Jullie kunnen tot op het laatste moment van de reservering de keuze maken waar jullie stedentrip naartoe gaat.

Lees ook: 5 redenen waarom een stedentrip naar Milaan met je vriendinnen op je bucketlist hoort

Je kunt tussen nu en eind maart 2020 vertrekken. Koop dus snel jouw voucher bij de HEMA en plan samen met je vriendinnen een datum om te gaan. Klik hier voor alle informatie over deze actie.

Meer over travel:

Reageer op artikel:
Met deze HEMA aanbieding ga jij samen met je vriendinnen op stedentrip voor iets meer dan €100
Sluiten