Emma Plasmans
Emma Plasmans Beauty en Style 1 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

HEMA Beauty komt vanaf deze week met een 100% vegan nagellak en lipcream

HEMA – we kennen de bekende winkelketen allemaal van de rookworst en de tompouce. Maar wist je dat HEMA tegenwoordig ook vegan producten in haar assortiment heeft? Sterker nog: vegan beautyproducten. We vertellen je er graag meer over.

Liefhebbers van nagellak en lipcreams opgelet, dit is je geluksdag.

HEMA komt met vegan beautyproducten

We weten allemaal dat HEMA met veel zorg en plezier al haar beautyproducten zelf ontwikkelt en ontwerpt. Wanneer je dit niet wist, dan weet je het nu ;-). Zo nu ook de nieuwe Pure Nailpolish en de Unbeatable Lipcreams. Beide producten zijn 100% vegan. Daarnaast bestaat de Pure Nailpolish ook nog eens uit natuurlijke ingrediënten. Lekker bezig HEMA!

Pure Nailpolish

Deze week is het feest want HEMA brengt een limited editions serie uit van acht verschillende kleuren nagellak. De lijn bevat zélfs een speciale basislak en top coat waardoor de mooie kleur op je nagels nog beter en langer blijft zitten. Handig!

De nagellak is 100% vegan en bestaat voor 70% uit natuurlijke ingrediënten. Denk hierbij aan maïs, katoen en suikerriet. En het leuke is: het nagellakflesje is gemaakt van gerecycled glas en de dop van gerycled plastic. Deze nagellak wil je toch hebben? Je scoort de nagellak online en in de winkels vanaf deze week.

Unbeatable Lipcreams

De 100% vegan lipcream van HEMA blijft wel acht uur lang zitten en is ook nog eens verzorgend voor je lippen. Goed om te weten: je brengt de lipcream in twee stappen aan én is in zes kleuren verkrijgbaar. Als eerste gebruik de lipstick – zorg dat je die goed laat drogen.

Wanneer het goed gedroogd is, breng je de transparante lipbalm aan voor een shiny finishing touch en natuurlijk voor zachte en gladde lippen die gekust mogen worden.

Lees ook: Watch en learn – De eyelinerhack van de make-up artist van Hailey Bieber en Kendall Jenner wil je kunnen

Reageer op artikel:
HEMA Beauty komt vanaf deze week met een 100% vegan nagellak en lipcream
Sluiten