Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 19 maart 2017

Hemels: Ben & Jerry’s komt met drie nieuwe smaken

Dit zijn de mannen waarop wij áltijd kunnen rekenen. Bij een romcom kijken ze met je mee, bij een break up staan ze voor je klaar en als je iets te vieren heb staan ze vooraan in de rij om deel te nemen aan het feestje. Ja, Ben en Jerry zijn dé mannen die elke vrouw in haar leven nodig heeft. En nog mooier: er komen maar liefst drie nieuwe smaken bij.

Ja, Ben & Jerry’s hebben gezinsuitbreiding. Hun al jarenlange hemelse assortiment wordt met drie nieuwe smaken uitgebreid en alle drie hebben ze een speciale extra topping.

Dit zijn de nieuwe smaken. Kwijlen is toegestaan:

Salted Caramel Brownie

De Salted Caramel Brownie bestaat uit vanille ijs, een zeezout caramel swirl, brownies en chocolade brokjes en een chocolade topping.

Strawberry Swirled

De Strawberry Swirled bestaat uit romige ijs, aarbeien, een marshmellow swirl, zandkoekjes, witte chocolade brokjes en een romige topping.

Chocolate Caramel Cookie Dough

De Caramel Cookie Dough and Chocolate bestaat uit chocolade ijs, een caramel swirl, koekjesdeeg, chocolade brokjes en een chocolade topping.

Soms heb je wellicht het gevoel dat bij de Ben & Jerry’s alle hemelse verrassingen verstopt zit aan de onderkant, niet dat dit een probleem is want je eet met gemak tot de bodem. Maar met deze overheerlijke smaken start het feestje al aan de bovenkant met de toppings.

Wij willen ze allemaal proberen.

Hier nog meer ijs dat ons beter laat voelen: Té gek! Dit ijs is speciaal ontwikkeld om je van je kater af te helpen

Reageer op artikel:
Hemels: Ben & Jerry’s komt met drie nieuwe smaken
Sluiten