Hemels: in dit nieuwe restaurant kun je alleen maar chips eten

Rosa
Metro Nieuws

Ja, dit is precies wat we willen. Chippies op de bank, in de bios, nacho’s met een wijntje, met of zonder dip. Knabbelen maar. We zijn eigenlijk een beetje geobsedeerd. Daarom komt dit nieuwe restaurant als een geschenk uit de hemel. Je kunt er alleen maar chips eten. Score.

Een uniek restaurant

Ga je binnenkort naar Londen? Lucky bastard. Dat betekent dat jij een bezoekje kunt brengen aan Hipchips, dat vorige week de deuren opende in de Londense wijk Soho.

Alle smaken chips proberen

Op de menukaart vind je chips gemaakt van onbekende aardappelsoorten zoals Red Emmalie, Salad Blue, Highland Burgundy en Shetland Black. Allen geoogst in het noorden van Engeland. Niet zoals je de chips die je in de schappen van de supermarkt vindt. Ze hebben allemaal een eigen kleur en smaak, heel uniek.

Chip en dip

Bij de chips kun je verschillende hartige dips bestellen die seizoensgebonden zijn. Denk aan rokerige kaasfondue met ui, rode biet met citroengras, katsu curry en baba ganoush. Ook zijn er zoete sausjes voor de zoetekauwen onder ons. Crème brûlée, chocolademousse, pindakaas met jam, karamel en cheesecake.

Next level chips eten, op een heel fancy manier.

The place my dreams are made of! #hipchips #crispsanddip #soho #london #crispaddict

A photo posted by Claire Budd (@cbuddle) on

Fresh crisps and dips… what's not to like..!? #hipchips #soho #oldcomptonstreet #chipsanddips

A photo posted by Steve Taylor (@birminghambaker) on

Dit kun je ook doen in Londen: Hell yeah: Er bestaat nu een heel grote ballenbak voor volwassenen