Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 8 september 2016

Here we go! Een nieuwe verslaving staat voor ons klaar

Deze zomer stond helemaal in het teken van Pokémon Go. Niet iedereen was daar zo blij mee. Óf je liep stad en land af om Pikachu te zoeken, óf je kon echt helemaal niets met het spel. Maar, door deze nieuwe verslaving die eraan zit te komen, vergeet je Pokémon binnen no time. Want onze old-time favorite Mario gaat onze harten stelen.

Het lieve loodgietertje Mario dat ons vroeger uren bezig hield op de Nintendo komt nu voor het eerst naar de iPhone. Dat maakte Shigeru Miyamoto – de Japanse video designer achter Super Mario Bros- bekend op het evenement van de lancering van de iPhone 7.

Het spel gaat erg lijken op het verslavende spelletje Super Mario Bros, maar wordt toch een tikkeltje anders. Voor de mensen die het spel maar niet onder de knie kregen: deze versie wordt simpeler. Mario rent van links naar rechts op je scherm en jij moet ervoor zorgen dat hij springt op het moment dat je een muntje kunt vangen. Dat betekent dat je maar één vinger nodig hebt. En dat is prettig voor de multitaskende vrouw.

Bye Pokémon, hello Super Mario

Een klein minpuntje is dat het nieuwe spel genaamd ‘Super Mario Run’ niet geheel gratis zal zijn. Want als je verder dan een paar levels wilt komen, zul je moeten betalen.

Je kunt het spel pas downloaden in december, wat betekent dat je in de kerstvakantie een perfect excuus hebt om dit nieuwe spel uit te proberen.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Android versus iPhone: Dit zegt je telefoon over je persoonlijkheid

Reageer op artikel:
Here we go! Een nieuwe verslaving staat voor ons klaar
Sluiten