De herfst trends van 2019 zijn hier om je hele make-up game te veranderen

De herfst is een geweldig seizoen. Natuurlijk is het jammer dat we afscheid nemen van de zwoele zomeravonden en veel zonuren, maar het najaar is het perfect seizoen om nieuwe trends uit te proberen. Beauty trends, om precies te zijn. In dit artikel delen we de mooiste herfst beauty trends voor 2019 met je.

Een natuurlijke make-upje was waarschijnlijk dé look die je afgelopen maanden rockte. Nu het wat kouder wordt, begint het meteen te kriebelen om de make-up kwasten er weer bij te pakken. Hoog tijd om te experimenteren met de volgende beauty trends.

De herfst beauty trends van 2019

Ben je ook zo nieuwsgierig wat het najaar te bieden heeft op beautygebied? Wij raadpleegden onze favoriete cosmeticamerk MAC Cosmetics voor dé trends en daar kwam het volgende prachtige lijstje uit. Bereid je voor om geïnspireerd te worden:

herfst beauty trends 2019
MAC Cosmetics

1. Sultry eyes

Eén van onze favoriete beauty trends voor de herfst van 2019 zijn de sultry eyes die we spotten bij de AW show van Philosophy di Lorenzo Serafini. De natuurlijke wenkbrauw is nog steeds niet op z’n retour en de huid is tegen alle verwachtingen in heel licht gehouden. De focus ligt hier op een stralende huid en natuurlijk de ogen.

Dit najaar zetten weer oldskool een zwart lijntje om onze ogen, maar dan wel met een twist die bij 2019 past. Gebruik een romig zwart oogpotlood en trek hiermee een lijntje langs je bovenste en onderste wimperrand. Vervaag het vervolgens met een pencil kwast, breng een laagje mascara aan en je bent klaar.

herfst beauty trends 2019
MAC Cosmetics

2. Art Deco liner

Het najaar van 2019 staat compleet in het teken van Art Deco. We zien opvallende kleuren en veel grafische liners om je ooglook net even wat interessanter te maken. Van een goed gezette winged liner tot een goed geplaatst lijntje in de arcadeboog: als je van eyeliner houdt is dit jouw seizoen om te experimenteren.

herfst beauty trends 2019
MAC Cosmetics

3. Soft smokey

Oefen alvast met je zwarte oogschaduw en je beste blending kwast. Het najaar wordt gedomineerd door de soft smokey eye. Nog nooit zagen we zulke perfect vervaagde oogschaduw. Het is een lastige look om zelf na te bootsen, maar het is perfect voor een feestje die je ongetwijfeld nog op de planning hebt staan.

Houd de rest van je huid net zo zacht als de randen van je oogschaduw. Op die manier ziet het er natuurlijk uit én is het ook prima overdag te dragen.

herfst beauty trends 2019 2
MAC Cosmetics

4. No make-up, make-up

Bij de show van Alberta Ferretti domineerde de no make-up, make-up look. Wat niet alleen een natuurlijk, fris gezicht betekent, maar ook dat we de full cover foundation in de la kunnen laten liggen. We willen ‘real skin’ zien, glans, volle wenkbrauwen en vooral weinig opsmuk.

Highlighter, bronzer en blush kun je natuurlijk nog altijd blijven gebruiken, maar dan waarschijnlijk eenderde van wat je eerst gebruikte. Less is zeker more bij deze beauty trend.

herfst beauty trends 2019
MAC Cosmetics

5. Bold lips

Is het wel echt najaar als je niet een bold lip spot op de catwalk? Nee, natuurlijk niet. De jaren ’90 kleuren van de afgelopen maanden zien we niet terug bij de designers. Maar wat we wel zien is een prachtige paarse lip, felrood of juist een ombre lip. Het contrast met de natuurlijke make-up is groter dan je misschien gewend bent. Als het te heftig is, kun je altijd je wimpers goed aanzetten met mascara om het geheel in balans te brengen.

Meer over beauty:

Reageer op artikel:
De herfst trends van 2019 zijn hier om je hele make-up game te veranderen
Sluiten