Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 2 okt 2020

Op déze manier maak jij je huis ready voor de herfst

Nu de zomer toch echt tot haar einde is gekomen, de herfst officieel begonnen is, en de weken zich weer vullen met regenachtige dagen – is het tijd om ons huis eens gezellig te maken. Voornamelijk omdat we nu veel meer binnen zitten, maar ook omdat we dan weer een excuus hebben om iets lekkers voor onszelf te kopen. Wij hebben de beste tips op een rij gezet hoe jij je huis klaar maakt voor de herfst (lees: de donkere dagen).

Geloof ons, met deze tips ga jij fluitend de donkere dagen door.

Huis herfst-ready maken

Er is niets fijner dan een gezellig, warm en knus huis. Zeker nu we de dagen weer merendeels binnenshuis spenderen. Maar hoe kan je er nou voor zorgen dat jij het thuis ultiem gezellig maakt? En dat je thuis genoeg ontspanning kan vinden? Wij gaan je daarbij helpen. Met deze tips waan jij je binnen de kortste keren in een fijn, knus en warm herfst-huis.

Psst, wil je dit artikel opslaan? Pin dan dit artikel.

Tip 1. Koop een fijne geurkaars

Enig idee hoeveel warmte (en heerlijke geur) een geurkaars met zich meebrengt? Geloof ons, dit wil je in je huis. Zet er eentje in je woonkamer, maar vergeet ook niet je bad- en slaapkamer. Het maakt de ruimte meteen cozy en je waant je echt in een warme sfeer. Probeer bijvoorbeeld eens de Orange & Bergamot geurkaars van Molton & Brown. Zó lekker!

Tip 2. Kleedjes voor op de bank

Hoe lekker is het om in de avond onder een dekentje te kruipen op de bank? Juist ja, heerlijk. Maar eerlijk is eerlijk, het is dan wel leuk als je kleedje past bij je interieur. Een kleedje is niet alleen mega comfy het maakt je huis ook nog gezelliger.

Tip 3. Maak de douche nog aangenamer

Omdat we onszelf toch wat meer willen verwennen wanneer de donkere dagen naderen – hebben we iets geweldigs gevonden. Ooit gehoord van een shower filter? Dit draai je heel makkelijk op je doucheslang waarna je een heerlijke douche kunt nemen bestaande uit water boordevol vitamines (denk aan Vitamine C,E,A, Aloë Vera en nog veel meer) en het ruikt ook nog eens heerlijk. Shop de geweldige Vitamin Shower Filter hier.

Tip 4. Kussentjes

Van kussens krijgen wij nooit genoeg. Het maakt je huis gewoon ALTIJD gezelliger. En het leuke is: je kunt er zo goed mee variëren. Je bepaalt er je hele interieur mee. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld deze herfst voor een echte herfstlook te gaan? Koop een paar nieuwe slopen, et voilà je hebt een nieuw hersft-interieur.

Tip 5. Geurstokjes

Naast het feit dat geurkaarsen heerlijk zijn voor in huis, zijn geurstokjes ook een goed idee. Zo creëer je een fijne sfeer thuis. Want zeg nou zelf, een lekker ruikend huis is zoveel waard. Op dit moment zijn wij helemaal gek op de geurstokjes van Sen & Zo.

Tip 6. Droogbloemen

Vooral wanneer we veel binnen zitten, is het fijn om de natuur een beetje naar binnen te halen. Laat dit nou perfect kunnen met droogbloemen. En het leuke is: je hoeft ze geen water te geven, dus je kunt ze niet dood laten gaan. Dit blijft forever goed en staat forever leuk. Wat wil je nog meer?

Lees ook: Ook zo moe de laatste tijd? 6 tips om even lekker te ontspannen

Reageer op artikel:
Op déze manier maak jij je huis ready voor de herfst
Sluiten