Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 10 sep 2018

Is de herfst jouw lievelingsseizoen? Dan herken je deze 6 dingen sowieso

Voor sommige mensen is de herfst de hel, terwijl anderen juist compleet opleven als de bladeren van de bomen vallen. Val jij in de laatste categorie? Dan herken jij deze zes dingen gegarandeerd.

Het is natuurlijk ook wel heel knus, wanneer de avonden korter worden en de temperaturen dalen. En nog een voordeel: je kunt lekker binnen op de bank hangen zonder bang te zijn dat je de avondzon op het terras mist.

1. Jij herfst lover bent gek op laagjes

Rokjes met blote benen of jurkjes met blote schouders? Leuk, maar niet voor jou weggelegd. Jouw hart gaat sneller kloppen van dikke truien, gebreide vesten en blazers. Jij bent dan ook meester in het combineren van meerdere stoffen en materialen: jouw looks bestaan écht altijd uit meerdere laagjes.

2. Je wordt gelukkig van regen

Terwijl veel mensen een hekel hebben aan regen, leef jij helemaal op wanneer het hondenweer is. Je vindt het een heerlijk geluid en geniet er mateloos van. Lekker binnen zitten met regen die buiten met bakken uit de hemel valt, is jouw lievelingsgevoel.

3. Oranje- en bruintinten zijn je favoriet

De typische herfstkleuren die de groene bomen overnemen in de herfst, zijn jouw favoriet. Je kleedt je dan ook het liefst in bruintinten en andere warme kleuren. En ook in jouw interieur zie je jouw voorliefde voor warme tinten duidelijk terug.

4. Je kijkt het hele jaar uit naar speculaas

Jouw favoriete smaak aller tijden is speculaas. Je kijkt dan ook iedere jaar weer reikhalzend uit naar het moment wanneer de speculaas brokken en pepernoten weer in de supermarkten te verkrijgen zijn. Terwijl veel mensen haten op het feit dat ze in de zomer alweer te verkrijgen bent, doe jij stiekem een vreugdedansje.

5. Badderen is je favoriete hobby

Wat je eigenlijk het liefst doet, is iedere avond uitgebreid in bad. Met badschuim, kaarsjes én je favoriete serie erbij. En dat is ideaal als de regen buiten naar bedenen klettert.

6. Je bent verslaafd aan pumpkin spice lattes

Zodra de eerste pumpkin spice lattes weer te bestellen zijn bij je favoriete koffiebar, weet je dat het jouw tijd is om te shinen. Je bestelt het drankje dan ook minstens vijf keer per week – want voor je het weet is de herfst weer voorbij.

Oelalaa: bij Lidl koop je nu een crêpemaker waarmee je zelf de chef kunt uithangen

Reageer op artikel:
Is de herfst jouw lievelingsseizoen? Dan herken je deze 6 dingen sowieso
Sluiten