Renée
Renée | LinkedIn Life 31 aug 2018

De herfst is zoveel beter dan de zomer en wel om deze redenen

Laat de blaadjes maar van de bomen vallen, want waarschijnlijk ben je helemaal klaar voor de herfst. Weet je, dit seizoen is zoveel leuker dan de zomer. En wel om de volgende redenen:

1. In de herfst kleed je je veel leuker aan dan in de zomer

Natuurlijk krijg je nooit genoeg van zwierige zomerjurkjes. Maar eerlijk, het is veel leuker om jezelf aan te kleden in de herfst dan in de zomer.

Waarom? Twee woorden: sweater weather. Die heerlijke zachte truien kunnen eindelijk weer aan. Bovendien wissel je veel meer af met je kleding, omdat je laagjes nodig hebt om je warm te houden.

2. De wespen zijn eindelijk weg

Als iemand niet tot je vriendengroep behoort dan zijn het die terroriserende wespen. Gelukkig overleven ze het toch niet in de vrieskou die Nederland kent en kunnen we ein-de-lijk afscheid van hen nemen.

Zie je? De herfst is zo slecht nog niet.

3. De natuur is pas echt op z’n mooist in de herfst

Beetje cliché, maar wel waar. Nederland is mooi in de zomer, maar in de herfst is het al helemaal prachtig. De kleuren, de bladeren die naar beneden vallen en dan met het herfstzonnetje erop…

Niets gaat boven het najaar in ons land. Nog beter: niets gaat boven een gezellige wandeling met je beste vriendinnen door de natuur om vervolgens ergens een wijntje te drinken.

4. Je mag een uur langer slapen

Tja, niet alles is beter in de herfst dan in de zomer. Maar om de pijn te verzachten is daar altijd nog de wintertijd. Dankzij de wintertijd mag jij een uur langer slapen (of uitgaan, het ligt er maar net aan wat je prioriteiten zijn).

5. Het is koud dus je wil ongelimiteerd knuffelen met je vriend

Op de to do lijst voor het najaar: een vriend vinden. En als je er wel al eentje hebt mag je in je handen knijpen. De hittegolf ligt ver achter je, dus het is weer tijd om ongelimiteerd te knuffelen met hem zónder enorm te zweten.

Wat is er nu beter dan knuffelen met de persoon waar je het meeste van houdt? Precies. Wij kunnen ook niks beters verzinnen.

6. De beste series en films komen uit in de herfst

Ja, de zomers zijn warm en de dagen lijken langer te duren. Maar als je een leuke film of serie wil kijken op tv of Netflix is er precies niks te vinden.

Gelukkig is het in de herfst beter gesteld met het aanbod. Sterker nog, het najaar is de periode waarin vaak de beste series en films gelanceerd worden. Bof jij even. Kun je dat mooi combineren met #5.

Tijd voor een biosdate! Deze films draaien binnenkort in de bioscoop

7. Het is helemaal oké om ongegeneerd op de bank te hangen

Tja, als je dan toch Netflix kijkt is op de bank hangen helemaal goed te praten. In de zomer heb je het gevoel dat je naar buiten moet omdat het mooi weer is. In het najaar niet.

Je bank, een dekentje en een kop thee is het enige wat je dan nog nodig hebt op druiligere dagen. Die les in de sportschool? Die zeg je toch af om nog één keer To All The Boys I’ve Loved Before te kijken. Prrrrima.

Reageer op artikel:
De herfst is zoveel beter dan de zomer en wel om deze redenen
Sluiten