Last van een herfstdipje? Dit is hoe je weer nieuwe energie krijgt op basis van je sterrenbeeld

Nu het weer herfst is en de dagen donkerder en kouder worden, is de kans ook aanwezig dat je even in een dipje komt. Maar geen paniek. Dit is volgens jouw sterrenbeeld de manier om weer nieuwe energie te krijgen.

Heb je tijdens de koudere en donkerdere dagen ook wel eens van die dagen dat je nergens zin in hebt en gewoon de hele dag in je bed wil blijven? Dan heb jij misschien last van een herfstdipje, maar na het lezen van dit artikelen kan jij gedag zeggen tegen deze donkere dagen.

Wat je per sterrenbeeld kunt doen voor nieuwe energie

Met de koude maanden is het fijn om te weten wat je kunt doen om je fijn te voelen en energie te hebben. Iedereen heeft zijn eigen manier om opnieuw op te laden. Dit is wat je per sterrenbeeld kunt doen.

♈ Ram: 21 maart-19 april

Een Ram is energiek en avontuurlijk. Daarom is een dipje helemaal niks voor jou. Een avondje wijnen met de meiden is leuk, maar niet elke keer. Ga daarom voor meer energie sporten en doe dan keer iets anders dan in de sportschool, zoals bootcamp of hardlopen door het bos.

♉ Stier: 20 april-20 mei

Mensen denken het misschien niet van je, maar als Stier houd je erg van mooie dingen en geniet je van kunst, schoonheid en muziek. Alleen al een middagje shoppen geeft jouw een energieboost, maar ook door te gaan wijnen met de meiden knap jij een stuk op. Raap je vriendinnen bij elkaar en trek die fles maar open.

♊ Tweelingen: 21 mei-20 juni

Als Tweelingen ben je erg sociaal. Wanneer jij met je vriendinnen bent, praten jullie uren lang over van alles en nog wat. Een ouderwetse meidendag is daarom de perfecte manier om er weer helemaal bovenop te komen, maar ook op de bank met een goed boek maakt jou gelukkig.

♋ Kreeft: 21 juni-22 juli

Ben jij een Kreeft? Kijk dan of er een leuke film staat op Netflix. Als Kreeft ben je super romantisch. Ga daarom op zoek naar een goede romantische film waar jij je goed kunt inleven in de gevoelens van de personages. Wedden dat je hierna overal weer zin in hebt?

♌ Leeuw: 23 juli-22 augustus

Leeuwen houden van drama en zijn daarom goede toneelspelers. Misschien leuk om samen met je vrienden een dramatische scène van je favoriete film na te spelen? Hoe lekker is het ook om je emoties los te laten gaan wanneer je in een dipje zit. Zo zit jij binnen no time weer helemaal vol energie.

♍ Maagd: 23 augustus-22 september

Als Maagd vind je het belangrijk dat je iets goed doet en stel je vaak hoge eisen aan jezelf. Lukt het niet dan ervaar je veel stress. Probeer die stress los te gooien en doe iets waar jij je goed bij voelt. Je houdt van een opgeruimd en schoon huis. Plan een grote schoonmaak in en zet een lekker muziekje op. Zo maak je jouw hoofd leeg.

♎ Weegschaal: 23 september-22 oktober

Ben jij een Weegschaal? Dan houd jij van de fijnere dingen in het leven en je bent niet graag alleen. Ga samen met je vriendinnen naar een spa en eindig jullie dag met een gezellig hapje eten. Zo kan jij optimaal ontspannen samen met goed gezelschap. Perfecte combinatie.

♏ Schorpioen: 23 oktober-november

Een Schorpioen houdt van mysteries en is zelf mysterieus. Zo vind jij onopgeloste zaken erg interessant. Pak wat te eten en plof neer op de bank samen met een crime serie of iets anders waarbij jij zelf de puzzelstukjes in elkaar kan leggen. Zo kan jij jezelf de hele middag bezighouden.

♐ Boogschutter: 22 november-21 december

Boogschutters houden van reizen en de wereld ontdekken. Ga samen met je lover naar een leuke stad waar jullie nog nooit geweest zijn en ontdek nieuwe plekken. Dag dipje.

♑ Steenbok: 22 december-19 januari

Als Steenbok vind je het erg belangrijk om je doel te bereiken en daar doe je alles voor. Dit kost natuurlijk veel energie en tijdens de herfst- en wintermaanden voel je dat. Het sterrenbeeld Steenbok voelt zich snel aangetrokken tot muziek. Bel je vriendinnen op en ga op zoek naar een leuk concert op plan een avondje uit in. Wedden dat je binnen no time weer vol met energie zit?

♒ Waterman: 20 januari-18 februari

Als Waterman voel jij je het beste wanneer je lol hebt. Daarom is een herfstdipje helemaal niks voor jou en wil je er het liefst bovenop komen. Ga daarom op zoek naar een grappige, film, serie of show waar jouw humor in terugkomt en lach tot je buik pijn doet.

♓ Vissen: 19 februari-20 maart

Net zoals het sterrenbeeld Schorpioen houden ook Vissen van mysteries, maar dan op een andere manier. Jij houdt wel van het spirituele leven en kan je daardoor ook goed vinden in series en andere programma’s zoals dit. Ga hierna op zoek op YouTube en jij zit snel weer vol met energie.

Meer over sterrenbeelden:

Reageer op artikel:
Last van een herfstdipje? Dit is hoe je weer nieuwe energie krijgt op basis van je sterrenbeeld
Sluiten