Renée
Renée Beauty en Style 23 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

8 herfstjassen waar je dit najaar in wil investeren

Wij vinden het helemaal prima als de zomer nu ten einde loopt, want dan hebben we weer een reden om alvast de herfstmode te bekijken. Om je alvast in de stemming te brengen hebben we de allermooiste herfstjassen voor 2019 opgezocht. Pak je pinpas er maar bij, want er gaat geshopt worden.

Een nieuw seizoen geeft je meteen de nodige inspiratie om je stijl weer te herontdekken. De trends voor de komende tijd zorgen er in ieder geval voor dat jij je kledingkast weer flink wil aanvullen. Laten we daarom eerst eens beginnen met deze leuke herfstjassen.

De mooiste herfstjassen voor 2019

Het najaar is misschien wel het beste seizoen als het gaat om looks samenstellen. Je kunt onwijs veel variëren en laagjes dragen, zonder dat iets te warm of te koud is. Deze herfstjassen maken jouw look in ieder geval af:

H&M teddy jas
H&M

1. Teddy jack €49,99

De teddy trend is nog steeds een ding. Gelukkig maar, want deze roze jas vinden we te leuk om te laten liggen.

zara herfstjas
Zara

2. Jas met ceintuur €139

We zien opvallend veel witte jassen voor de herfst. Deze van Zara is onze favoriet. Perfect oversized en clean, we houden ervan.

herfstjassen voor 2019
Mango

3. Gebreide jas €79,99

De trends voor het najaar zijn niet per se praktisch. Maar als je graag een mooie jas draagt, dan is deze open jas echt iets voor jou.

herfstjassen
de Bijenkorf

4. Bikerjack €525

Ben je nog op zoek naar een klassieke bikerjack die je jaren kunt dragen? Dit model van Sandro is een flinke investering, maar dan heb je er in ieder geval tien jaar plezier van.

herfstjassen van mango
Zalando

5. Jas van nepbont €89,99

Als je groot fan bent van de knuffelbare jassen van nepbont, dan kun je deze herfst je geluk niet op. De trend is in 2019 nog steeds groot en dit exemplaar van Mango is wel heel mooi.

stradivarius jas
Stradivarius

6. Trenchcoat €49,99

De trenchcoat is een klassieker die iedere vrouw in haar kast nodig heeft. Maar mocht de traditionele trench niets voor jou zijn, dan kun je altijd deze proberen. Het kleurtje maakt ‘m namelijk net even anders.

herfstjas
The Wild Babes

7. Denim jas met sterren €59,95

Op de warmere najaarsdagen is een denim jack een prima optie. Vooral deze met sterren van The Wild Babes vinden we helemaal fantastisch.

catwalk junkie leren jas
Catwalk Junkie

8. Leren jas met hartjes €299,95

Als jij al een goede leren jas in je kast hebt hangen, heb je vast nog wel een plekje voor een zusje ernaast. Deze hartjesjas maakt je meteen happy als je het ‘s ochtends ziet.

Meer over fashion:

Reageer op artikel:
8 herfstjassen waar je dit najaar in wil investeren
Sluiten