Inga Stoit
Inga Stoit Life 19 aug 2018

Wil je in de herfstvakantie nog naar de zon? Check dan deze bestemmingen

Het was prachtig weer in Nederland en daardoor heb jij besloten, dit jaar niet op zomervakantie gaat. Of: jij bent een echte vakantieliefhebber, en kunt hier geen genoeg van krijgen. Je kunt in de herfstvakantie anders ook prima naar de zon. Dit zijn prachtige bestemmingen.

Wat jou betreft mag het altijd mooi weer zijn. En om die reden ga jij in de herfstvakantie maar al te graag op reis en naar de zon. Want zeg nou zelf: Wat is er nou fijner dan zon, zee, strand, cocktails en zomerse jurkjes? Wij zouden het zo 1-2-3 niet precies weten.

Egypte

Arabia Azur Beach
Dit hotel grenst aan de zee. Het is zo mooi als in de allermooiste films. Hier kom jij volledig tot rust en werk jij tevens aan jouw kleurtje. Neem wat tijdschriftjes mee, en geniet van de meest heerlijke cocktails. Dit is een prima idee, voor de herfstvakantie. Jouw vriendinnen of vriendlief willen ongetwijfeld mee.

herfstvakantie

Portugal

Palace Madeira
Dit hotel heeft een adembenemend mooi uitzicht. Je kunt hier heerlijk zwemmen in het zwembad of in de zee. Het is een luxe hotel wat schoonheidsbehandelingen aanbiedt. Dit is de plek waar jij heerlijk in de watten gelegd wordt. Neem je moeder of beste vriendin mee, en kom heerlijk verzorgd en prachtig weer terug.

herfstvakantie

Spanje

Garbi Ibiza & Spa
Dit hotel staat bekend als één van de meest hippe hotels van het eiland. Het is direct gelegen aan het strand en vlakbij het gezellige centrum van Playa d’en Bossa. Je kunt hier heerlijk uitgaan in clubs zoals Ushuaia en HI!. Dit is de ideale herfstvakantie als jij van een dansje houdt. Want Ibiza is natuurlijk ge-wel-dig voor feestbeesten.

herfstvakantie

Griekenland

Akti Palace

Dit hotel is heerlijk modern en luxe. Er is een fantastisch zandstrand en wederom is het uitzicht bizar mooi. Deze plek is ideaal voor jou en je lover. Hier kunnen jullie heerlijk romantisch zijn en verder hoeven jullie nergens aan te denken. De voorzieningen zijn alles wat jullie maar willen, alles is even fijn en verzorgd.

herfstvakantie

Turkije

Aqua Fantasy
De naam van het hotel verraad het al, dit is hotel aka waterpretpark. Mocht jij niet zo erg van houden van stilzitten, is dit de plek voor jou. Er zijn enorm veel glijbanen en daardoor ga jij stiekem weer even terug in de tijd. Hier kun jij lekker kinds doen zonder enige schaamte. Dit is jouw perfecte manier van ontspannen en daar denkt jouw bestie misschien ook wel zo over.

herfstvakantie

Reageer op artikel:
Wil je in de herfstvakantie nog naar de zon? Check dan deze bestemmingen
Sluiten